7beni1kedy Hectopat Katılım 3 Haziran 2022 Mesajlar 47 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2022 #1 F@tih ağına kişisel bilgisayarımdan oyun sitelerine girebilecek şekilde nasıl bağlanabilirim?
Cingöz Recai Hectopat Katılım 20 Ekim 2020 Mesajlar 2.096 Makaleler 1 Çözümler 7 Yer Kıbrıs. 3 Haziran 2022 #2 VPN açmalısınız.
Derz Decapat Katılım 5 Mart 2022 Mesajlar 49 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2022 #3 Bu nu anlatmak ne kadar doğru ama normalde Fatih'e bağlandığında internet yok der bunun gitmesi için VPN acıp bağlanınca düzelir.
Bu nu anlatmak ne kadar doğru ama normalde Fatih'e bağlandığında internet yok der bunun gitmesi için VPN acıp bağlanınca düzelir.
The10thDoctor Hectopat Katılım 7 Nisan 2021 Mesajlar 3.887 Çözümler 18 Yer TARDIS Daha fazla Sistem Özellikleri Acer Nitro 5 NH.QFLEY.004 Intel Core I5-12500H Kingston DDR4 3200 MHz 16 GB RAM RTX 3050Ti Samsung 512 GB M.2 SSD Cinsiyet Erkek Meslek Time Lord 3 Haziran 2022 #4 DNS ayarlarınızı f@tih'in DNS ayarlarıyla değiştirmeniz lazım. 195.175.37.137
7beni1kedy Hectopat Katılım 3 Haziran 2022 Mesajlar 47 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2022 #5 Derz dedi: Bu nu anlatmak ne kadar doğru ama normalde Fatih'e bağlandığında internet yok der bunun gitmesi için VPN acıp bağlanınca düzelir. Genişletmek için tıkla... VPN'yi denedim ama yine de bağlanmıyor. Son düzenleyen: Moderatör: 3 Haziran 2022
Derz dedi: Bu nu anlatmak ne kadar doğru ama normalde Fatih'e bağlandığında internet yok der bunun gitmesi için VPN acıp bağlanınca düzelir. Genişletmek için tıkla... VPN'yi denedim ama yine de bağlanmıyor.
Derz Decapat Katılım 5 Mart 2022 Mesajlar 49 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2022 #6 Cingöz Recai dedi: VPN açmalısınız. Genişletmek için tıkla... Bende bunu 2 gün önce öğrendim zaten Fatih'in şifreside Google'da var dedi bir abi. 7beni1kedy dedi: VPN'yi denedim ama yine de bağlanmıyor. Genişletmek için tıkla... Ağa normal bağlımı yoksa internet yok mu diyor.
Cingöz Recai dedi: VPN açmalısınız. Genişletmek için tıkla... Bende bunu 2 gün önce öğrendim zaten Fatih'in şifreside Google'da var dedi bir abi. 7beni1kedy dedi: VPN'yi denedim ama yine de bağlanmıyor. Genişletmek için tıkla... Ağa normal bağlımı yoksa internet yok mu diyor.
7beni1kedy Hectopat Katılım 3 Haziran 2022 Mesajlar 47 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2022 #7 The10thDoctor dedi: DNS ayarlarınızı f@tih'in DNS ayarlarıyla değiştirmeniz lazım. Genişletmek için tıkla... DNS ayarlarımı f@tih'in ayarlarıyla aynı yapınca evimdeki internete girdiğimde bir şey olur mu? Derz dedi: Bende bunu 2 gün önce öğrendim zaten Fatih'in şifreside Google'da var dedi bir abi. Ağa normal bağlımı yoksa internet yok mu diyor. Genişletmek için tıkla... Bağlı diyor (galiba)
The10thDoctor dedi: DNS ayarlarınızı f@tih'in DNS ayarlarıyla değiştirmeniz lazım. Genişletmek için tıkla... DNS ayarlarımı f@tih'in ayarlarıyla aynı yapınca evimdeki internete girdiğimde bir şey olur mu? Derz dedi: Bende bunu 2 gün önce öğrendim zaten Fatih'in şifreside Google'da var dedi bir abi. Ağa normal bağlımı yoksa internet yok mu diyor. Genişletmek için tıkla... Bağlı diyor (galiba)
Derz Decapat Katılım 5 Mart 2022 Mesajlar 49 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2022 #8 VPN'in ne? (yanlış alıntı aldım ama bir şey olmaz) 7beni1kedy dedi: DNS ayarlarımı f@tih'in ayarlarıyla aynı yapınca evimdeki internete girdiğimde bir şey olur mu? Bağlı diyor. Genişletmek için tıkla...
VPN'in ne? (yanlış alıntı aldım ama bir şey olmaz) 7beni1kedy dedi: DNS ayarlarımı f@tih'in ayarlarıyla aynı yapınca evimdeki internete girdiğimde bir şey olur mu? Bağlı diyor. Genişletmek için tıkla...
The10thDoctor Hectopat Katılım 7 Nisan 2021 Mesajlar 3.887 Çözümler 18 Yer TARDIS Daha fazla Sistem Özellikleri Acer Nitro 5 NH.QFLEY.004 Intel Core I5-12500H Kingston DDR4 3200 MHz 16 GB RAM RTX 3050Ti Samsung 512 GB M.2 SSD Cinsiyet Erkek Meslek Time Lord 3 Haziran 2022 #9 7beni1kedy dedi: DNS ayarlarımı f@tih'in ayarlarıyla aynı yapınca evimdeki internete girdiğimde bir şey olur mu? bağlı diyor Genişletmek için tıkla... Statik İP ile ayarla hangi cihazdan gireceksen. İşin bittiğinde Google'nin DNS ayarlarına dönersin. 8.8.8.8 8.8.4.4 F@tih DNS ayarlarını modem arayüzüne girmediğin sürece sorun olmaz.
7beni1kedy dedi: DNS ayarlarımı f@tih'in ayarlarıyla aynı yapınca evimdeki internete girdiğimde bir şey olur mu? bağlı diyor Genişletmek için tıkla... Statik İP ile ayarla hangi cihazdan gireceksen. İşin bittiğinde Google'nin DNS ayarlarına dönersin. 8.8.8.8 8.8.4.4 F@tih DNS ayarlarını modem arayüzüne girmediğin sürece sorun olmaz.
Derz Decapat Katılım 5 Mart 2022 Mesajlar 49 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2022 #10 7beni1kedy dedi: DNS ayarlarımı f@tih'in ayarlarıyla aynı yapınca evimdeki internete girdiğimde bir şey olur mu? Bağlı diyor (galiba) Genişletmek için tıkla... Ssi varsa atabilir misın?
7beni1kedy dedi: DNS ayarlarımı f@tih'in ayarlarıyla aynı yapınca evimdeki internete girdiğimde bir şey olur mu? Bağlı diyor (galiba) Genişletmek için tıkla... Ssi varsa atabilir misın?