7beni1kedy Hectopat Katılım 3 Haziran 2022 Mesajlar 47 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2022 #11 Derz dedi: Ssi varsa atabilir misın? Genişletmek için tıkla... Maalesef yok.
Derz Decapat Katılım 5 Mart 2022 Mesajlar 49 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2022 #12 The10thDoctor dedi: Statik IP ile ayarla hangi cihazdan gireceksen. İşin bittiğinde Google'nin DNS ayarlarına dönersin. 8.8.8.8 8.8.4.4 F@tih DNS ayarlarını modem arayüzüne girmediğin sürece sorun olmaz. Genişletmek için tıkla... Mobilde VPN'le oluyordu acaba neden PC'de de VPN'le olmuyor. 7beni1kedy dedi: Maalesef yok. Genişletmek için tıkla... VPN olarak ne kulandın.
The10thDoctor dedi: Statik IP ile ayarla hangi cihazdan gireceksen. İşin bittiğinde Google'nin DNS ayarlarına dönersin. 8.8.8.8 8.8.4.4 F@tih DNS ayarlarını modem arayüzüne girmediğin sürece sorun olmaz. Genişletmek için tıkla... Mobilde VPN'le oluyordu acaba neden PC'de de VPN'le olmuyor. 7beni1kedy dedi: Maalesef yok. Genişletmek için tıkla... VPN olarak ne kulandın.
7beni1kedy Hectopat Katılım 3 Haziran 2022 Mesajlar 47 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2022 #13 Derz dedi: VPN'in ne? (yanlış alıntı aldım ama bir şey olmaz) Genişletmek için tıkla... VPN unlimited.
Derz dedi: VPN'in ne? (yanlış alıntı aldım ama bir şey olmaz) Genişletmek için tıkla... VPN unlimited.
The10thDoctor Hectopat Katılım 7 Nisan 2021 Mesajlar 3.887 Çözümler 18 Yer TARDIS Daha fazla Sistem Özellikleri Acer Nitro 5 NH.QFLEY.004 Intel Core I5-12500H Kingston DDR4 3200 MHz 16 GB RAM RTX 3050Ti Samsung 512 GB M.2 SSD Cinsiyet Erkek Meslek Time Lord 3 Haziran 2022 #14 Derz dedi: Mobilde VPN'le oluyordu acaba neden PC'de de VPN'le olmuyor. VPN olarak ne kulandın. Genişletmek için tıkla... PC'de de oluyor ama belli başlı VPN'ler oluyor. Mobilde de aynı şekilde. 7beni1kedy dedi: VPN unlimited. Genişletmek için tıkla... DNSet daha kullanışlı onu tavsiye ederim.
Derz dedi: Mobilde VPN'le oluyordu acaba neden PC'de de VPN'le olmuyor. VPN olarak ne kulandın. Genişletmek için tıkla... PC'de de oluyor ama belli başlı VPN'ler oluyor. Mobilde de aynı şekilde. 7beni1kedy dedi: VPN unlimited. Genişletmek için tıkla... DNSet daha kullanışlı onu tavsiye ederim.
Derz Decapat Katılım 5 Mart 2022 Mesajlar 49 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2022 #15 7beni1kedy dedi: VPN unlimited. Genişletmek için tıkla... VPN ayarlama kısmında concetion port denen bir yer varsa 8080 yapmayı dene.
7beni1kedy dedi: VPN unlimited. Genişletmek için tıkla... VPN ayarlama kısmında concetion port denen bir yer varsa 8080 yapmayı dene.
7beni1kedy Hectopat Katılım 3 Haziran 2022 Mesajlar 47 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2022 #16 Derz dedi: VPN ayarlama kısmında concetion port denen bir yer varsa 8080 yapmayı dene. Genişletmek için tıkla... Okula gidince denerim.
Derz dedi: VPN ayarlama kısmında concetion port denen bir yer varsa 8080 yapmayı dene. Genişletmek için tıkla... Okula gidince denerim.
The10thDoctor Hectopat Katılım 7 Nisan 2021 Mesajlar 3.887 Çözümler 18 Yer TARDIS Daha fazla Sistem Özellikleri Acer Nitro 5 NH.QFLEY.004 Intel Core I5-12500H Kingston DDR4 3200 MHz 16 GB RAM RTX 3050Ti Samsung 512 GB M.2 SSD Cinsiyet Erkek Meslek Time Lord 3 Haziran 2022 #17 7beni1kedy dedi: Okula gidince denerim. Genişletmek için tıkla... Okul internetinde Secure VPN en kullanışlı olan VPN'lerden biri. Bütün okul bunu kullanıyoruz. Hocalar dahil.
7beni1kedy dedi: Okula gidince denerim. Genişletmek için tıkla... Okul internetinde Secure VPN en kullanışlı olan VPN'lerden biri. Bütün okul bunu kullanıyoruz. Hocalar dahil.
Derz Decapat Katılım 5 Mart 2022 Mesajlar 49 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2022 #18 The10thDoctor dedi: Okul internetinde Secure VPN en kullanışlı olan VPN'lerden biri. Bütün okul bunu kullanıyoruz. Hocalar dahil. Genişletmek için tıkla... Hocalar neden VPN kulanıyor ki
The10thDoctor dedi: Okul internetinde Secure VPN en kullanışlı olan VPN'lerden biri. Bütün okul bunu kullanıyoruz. Hocalar dahil. Genişletmek için tıkla... Hocalar neden VPN kulanıyor ki
The10thDoctor Hectopat Katılım 7 Nisan 2021 Mesajlar 3.887 Çözümler 18 Yer TARDIS Daha fazla Sistem Özellikleri Acer Nitro 5 NH.QFLEY.004 Intel Core I5-12500H Kingston DDR4 3200 MHz 16 GB RAM RTX 3050Ti Samsung 512 GB M.2 SSD Cinsiyet Erkek Meslek Time Lord 3 Haziran 2022 #19 Derz dedi: Hocalar neden VPN kulanıyor ki Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum inan ki ama belli başlı hocalar kullanıyor onlar da internetleri bitince sanırım.
Derz dedi: Hocalar neden VPN kulanıyor ki Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum inan ki ama belli başlı hocalar kullanıyor onlar da internetleri bitince sanırım.
7beni1kedy Hectopat Katılım 3 Haziran 2022 Mesajlar 47 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Haziran 2022 #20 The10thDoctor dedi: Okul internetinde secure VPN en kullanışlı olan VPN'lerden biri. Bütün okul bunu kullanıyoruz. Hocalar dahil. Genişletmek için tıkla... Bilgisayar için Secure VPN var mı ki?
The10thDoctor dedi: Okul internetinde secure VPN en kullanışlı olan VPN'lerden biri. Bütün okul bunu kullanıyoruz. Hocalar dahil. Genişletmek için tıkla... Bilgisayar için Secure VPN var mı ki?