F@tih Windows 8.1 ISO dosyası nereden bulunur?

Protogen_0

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
riidır
Meslek
e
Merhaba bugün sebepsizce bu Fatih akıllı tahtalardaki Windows 8.1 (açılırken o Fatih logolu olandan) Vituralbox'ta deniyesim geldi ve hiçbir yerde bulamadım eğer (çalışan) bir imaj dosya linkiniz varsa verebilir misiniz?

Açılırkenki Fatih logosu akıllı tahtanın BIOS logosu sayesinde oluyor. Eğer UEFI yerine Legacy kurulum yapılırsa Fatih logosu yerine standart Windows logosu gözükecektir. Yani bulduğunuz ISO dosyalarında açılırken bir Fatih logosu göremeyebilirsiniz.

Fatih yazan masaüstü görselini arıyorsanız doğrudan bir akıllı tahtadan alınmış şekilde sizlerle paylaşıyorum:
TranscodedWallpaper.jpg

Ayrıca bu akıllı tahta ISO dosyalarının da birçok çeşidi var. Bazıları internette ücretsiz olarak paylaşılıyor, bazılarını okullar kendileri hazırlıyor, bazıları ise gözlemlediğim kadarıyla zamanında Faz-2 akıllı tahtaların içerisinde kurulu gelmişti.

Açılırkenki Fatih logosu akıllı tahtanın BIOS logosu sayesinde oluyor. Eğer UEFI yerine legacy kurulum yapılırsa Fatih logosu yerine standart Windows logosu gözükecektir. Yani bulduğunuz ISO dosyalarında açılırken bir Fatih logosu göremeyebilirsiniz.

Fatih yazan masaüstü görselini arıyorsanız doğrudan bir akıllı tahtadan alınmış şekilde sizlerle paylaşıyorum:
Eki Görüntüle 2318573

Ayrıca bu akıllı tahta ISO dosyalarının da birçok çeşidi var. Bazıları internette ücretsiz olarak paylaşılıyor, bazılarını okullar kendileri hazırlıyor, bazıları ise gözlemlediğim kadarıyla zamanında faz-2 akıllı tahtaların içerisinde kurulu gelmişti.

Ben ISO dosyasını arıyordum da neyse, bu da iyi bilgiymiş.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı