Sdu Decapat Katılım 17 Ekim 2021 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2023 #1 Örnek F1 ses kapama/açma, F2 ses kısma, F3 ses açma, F9 Windows kapatma, F tuşlarının işlevi yok sadece alternatif komut işe yarıyor. İnternette uzunca araştırmama rağmen bir sonuç bulamadım.
Örnek F1 ses kapama/açma, F2 ses kısma, F3 ses açma, F9 Windows kapatma, F tuşlarının işlevi yok sadece alternatif komut işe yarıyor. İnternette uzunca araştırmama rağmen bir sonuç bulamadım.
Fulverax Decapat Katılım 11 Kasım 2022 Mesajlar 219 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2023 #2 F lock kapatmayı denediniz mi hocam? Artı 0 Eksi
KS KS Sdu Decapat Katılım 17 Ekim 2021 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2023 #3 Fulverax dedi: F lock kapatmayı denediniz mi hocam? Genişletmek için tıkla... Denedim hocam, cok sinir edici bir şey, artık kimin aklına geldiyse bu fikre yani.. Artı 0 Eksi
Fulverax dedi: F lock kapatmayı denediniz mi hocam? Genişletmek için tıkla... Denedim hocam, cok sinir edici bir şey, artık kimin aklına geldiyse bu fikre yani..
Fulverax Decapat Katılım 11 Kasım 2022 Mesajlar 219 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2023 #4 Harici klavye kullanarak deneyebilirsiniz hocam. Eğer aynı sorunu farklı klavyelerde de yaşıyorsanız sisteminizi sıfırlamayı deneyebiliriniz. Artı 0 Eksi
Harici klavye kullanarak deneyebilirsiniz hocam. Eğer aynı sorunu farklı klavyelerde de yaşıyorsanız sisteminizi sıfırlamayı deneyebiliriniz.