F tuşlarının alternatif komutlarını kullanabilme kısayolu nasıl değişir?

mk10167

Centipat
Daha fazla  
Eski Dell marka laptopumda F tuşlarının normal komutları ile alternatif komutları arasında değişikliği FN+ESC tuşlarını kullanarak yapabiliyordum. Ancak şu an elimdeki HP Victus marka laptopta bu özelliği kullanamıyorum. Default olarak F tuşlarının normal komutları çalışıyor, ses açma/kapama gibi alternatif komutları kullanabilmem için FN tuşuna basılı tutmam gerekiyor. Bunu nasıl eski bilgisayardaki gibi ayarlayabilirim? Yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:

Tamam şimdi ne istediğinizi anladım. Bu arada öyle bir tuş zaten var, shift. Neyse onu geçiyorum. Sanıyorum böyle bir tuşun klavyede olup olmadığı konusunda bir arkadaş bilgi vermişti. Eğer yoksa böyle bir atama sonradan yapılabiliyor mu, bilmiyorum. Sanırım makro tuş ayarlayan programlar var bunun için.

Ben grip satın almıyorum. Özelliklerine bakıp bilgisayar alan sizsiniz. Yapan da onlar. İnsanlar gribi sadece taşır.
İstediğiniz teknoloji dünyada mevcut, HP abi zahmet etmemiş. Yapacak bir şey yok.
Hala konuşup kendinizi haklı çıkarmaya çalışacaksanız buyurun, meydan sizin. Kolay gelsin.

Program ismi önerebilir misiniz?

Sıfır çünkü HP öyle yapmış. İnsanların konuya ne yazmasını bekliyorsunuz? Arayıp adamlara sitem edin.
Hocam üslubunuz şahane, ben de sizden bir iki kapmak isterim, neye borçlusunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…