F1 2011 crack dosyası güvenli mi?

cankute

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba. Bir Formula 1 sever olarak İstanbul Park'ın bulunduğu son oyun olan F1 2011 oyununu indirmek istedim. Fakat ne orijinalini ne de crackini doğru düzgün bulamadım. İnternet Archive sitesinde buldum fakat onun da crack dosyasını VirusTotal'e atınca belli başlı uyarılar verdi. Normalde Kaspersky Premium kullanıyorum ama o uyarı vermedi. Sizce bu crack dosyasını kullanmalı mıyım?

Merhaba. Bir Formula 1 sever olarak İstanbul Park'ın bulunduğu son oyun olan F1 2011 oyununu indirmek istedim. Fakat ne orijinalini ne de crackini doğru düzgün bulamadım. İnternet Archive sitesinde buldum fakat onun da crack dosyasını VirusTotal'e atınca belli başlı uyarılar verdi. Normalde Kaspersky Premium kullanıyorum ama o uyarı vermedi. Sizce bu crack dosyasını kullanmalı mıyım?
Crack olan şeyleri indirmeni tavsiye etmem.

Ben şahsen güvenemedim açmamanızı tavsiye ederdim.

Merhaba. Bir Formula 1 sever olarak İstanbul Park'ın bulunduğu son oyun olan F1 2011 oyununu indirmek istedim. Fakat ne orijinalini ne de crackini doğru düzgün bulamadım. İnternet archive sitesinde buldum fakat onun da crack dosyasını VirusTotal'e atınca belli başlı uyarılar verdi. Normalde Kaspersky Premium kullanıyorum ama o uyarı vermedi. Sizce bu crack dosyasını kullanmalı mıyım?

Riske atmaya değmez.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı