Daha önce cracklı indirdim ama bilgisaraya format atınca yeniden indirmek istiyorum fullprogramlar indir sitesinden indirdim ama 15-20 dk oyunayınca PC kendi kendine reset atıyor ve sadece bu oyunda yapıyor.
Daha önce cracklı indirdim ama bilgisaraya format atınca yeniden indirmek istiyorum fullprogramlar indir sitesinden indirdim ama 15-20 dk oyunayınca PC kendi kendine reset atıyor ve sadece bu oyunda yapıyor.
Sorun olacak olsaydı moderatör konuyu açmama izin vermezdi bence.
Geçen seneye kadar satılıyordu. 2011 ve 2012 indirimle oyun başına 10₺'ye inmişti. Geleceği öngörüp satın aldım. iyi ki almışım keşke diğerlerini de zamanında alsaydım diyorum şimdi. Steam keyler dediğin gibi karaborsa ama yanıp tutuştuğum anda veririm o paraları.
Geçen seneye kadar satılıyordu. 2011 ve 2012 indirimle oyun başına 10₺'ye inmişti. Geleceği öngörüp satın aldım. İyi ki almışım keşke diğerlerini de zamanında alsaydım diyorum şimdi. Steam keyler dediğin gibi karaborsa ama yanıp tutuştuğum anda veririm o paraları.
Eski oyunlar maalesef bulunmuyor. Onun haricinde oyunu ucuzken denk getirdiğinde almak lazım belirli zaman sonra indirime illaki giriyorlar. Son çare olmazsa nette zamun... gibi herkesin bildiği binlerce yorum yazdığı, kontrol edilip eklenen ve namı dünyaya yayılmış olan yerlerden bakabilirsin onlarda sorun olmaz. .Çocuk olmak var. Oyun inidirmek veya almak oynamak başka bir his onlar. Çalışıyorsa sorun yok..İyi oyunlar.