Satılmıyor ise sorun değil diye biliyorum.Hocam öyle linkleri atmak ban sebebi diye biliyorum.
Hocam öyle linkleri atmak ban sebebi diye biliyorum. Kendiniz araştırıp hızlıca bulabilirsiniz ben buldum mesela.
Satılmıyor ise sorun değil diye biliyorum.
Daha önce cracklı indirdim ama bilgisaraya format atınca yeniden indirmek istiyorum fullprogramlar indir sitesinden indirdim ama 15-20 dk oyunayınca PC kendi kendine reset atıyor ve sadece bu oyunda yapıyor.
Sorun olacak olsaydı moderatör konuyu açmama izin vermezdi bence.
Steam key almak dışında seçeneğiniz yok. Lisans anlaşmaları sona erdiği için oyunlar satıştan kalkıyor. F1 2019 ve önceki tüm oyunlar satıştan kalktı.
Geçen seneye kadar satılıyordu. 2011 ve 2012 indirimle oyun başına 10₺'ye inmişti. Geleceği öngörüp satın aldım. iyi ki almışım keşke diğerlerini de zamanında alsaydım diyorum şimdi. Steam keyler dediğin gibi karaborsa ama yanıp tutuştuğum anda veririm o paraları.Hocam 2012 çıkışlı bir oyuna 555 TL vermek sizce mantıklı mı onun yerine biraz daha para toplar bilgisarayima parça alırım.
Geçen seneye kadar satılıyordu. 2011 ve 2012 indirimle oyun başına 10₺'ye inmişti. Geleceği öngörüp satın aldım. İyi ki almışım keşke diğerlerini de zamanında alsaydım diyorum şimdi. Steam keyler dediğin gibi karaborsa ama yanıp tutuştuğum anda veririm o paraları.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.