3 347534 Hectopat Katılım 18 Haziran 2020 Mesajlar 233 Çözümler 2 7 Ağustos 2020 #1 The Humble Store: Great games. Fantastic prices. Support charity. Choose from thousands of games for PC, Mac, Linux, and Android while supporting a charity of your choice. New games added every day! www.humblebundle.com
The Humble Store: Great games. Fantastic prices. Support charity. Choose from thousands of games for PC, Mac, Linux, and Android while supporting a charity of your choice. New games added every day! www.humblebundle.com
Ma'at Terapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Katılım 23 Haziran 2019 Mesajlar 7.087 Makaleler 8 Çözümler 297 7 Ağustos 2020 #2 Zamanında buradan Dirt Showdown aldığımı hatırlıyorum. Bunu da aldım, teşekkürler bilgilendirme için.
Zamanında buradan Dirt Showdown aldığımı hatırlıyorum. Bunu da aldım, teşekkürler bilgilendirme için.
3 319361 Kilopat Katılım 12 Nisan 2020 Mesajlar 3.411 Çözümler 22 7 Ağustos 2020 #3 Küreğimi vurdum. Sağolasın.
Yanlışım Varsa Düzeltin Kilopat Katılım 22 Kasım 2018 Mesajlar 916 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2020 #4 Kod nereye geliyor acaba? Oyunu aldım fakat kodu bulamıyorum. Mailede gelmedi.
Ma'at Terapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Katılım 23 Haziran 2019 Mesajlar 7.087 Makaleler 8 Çözümler 297 8 Ağustos 2020 #5 Yanlışım Varsa Düzeltin dedi: Kod nereye geliyor acaba? Oyunu aldım fakat kodu bulamıyorum. Maile de gelmedi. Genişletmek için tıkla... Bir mail gelmesi lazım. Oradan Redeem Code deyince sayfaya atıyor. Oradan da bir yere tıklayınca kodun olduğu yer açılıyor.
Yanlışım Varsa Düzeltin dedi: Kod nereye geliyor acaba? Oyunu aldım fakat kodu bulamıyorum. Maile de gelmedi. Genişletmek için tıkla... Bir mail gelmesi lazım. Oradan Redeem Code deyince sayfaya atıyor. Oradan da bir yere tıklayınca kodun olduğu yer açılıyor.
kerobey Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Mart 2020 Mesajlar 3.710 Makaleler 4 Çözümler 9 8 Ağustos 2020 #6 Sonunda oyunu kütüphaneme ekledim. Dosya Ekleri Screenshot_3.png 143,1 KB · Görüntüleme: 58 Son düzenleme: 8 Ağustos 2020
Yanlışım Varsa Düzeltin Kilopat Katılım 22 Kasım 2018 Mesajlar 916 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2020 #7 Ma'at dedi: Bir mail gelmesi lazım. Oradan Redeem Code deyince sayfaya atıyor. Oradan da bir yere tıklayınca kodun olduğu yer açılıyor. Genişletmek için tıkla... Maalesef mail gelmedi ve arkadaşın attığı resimdeki gibi bir ekranda gelmedi.
Ma'at dedi: Bir mail gelmesi lazım. Oradan Redeem Code deyince sayfaya atıyor. Oradan da bir yere tıklayınca kodun olduğu yer açılıyor. Genişletmek için tıkla... Maalesef mail gelmedi ve arkadaşın attığı resimdeki gibi bir ekranda gelmedi.
Izanagi Kilopat Katılım 12 Kasım 2017 Mesajlar 54 8 Ağustos 2020 #8 Millet cayır cayır alıyor ben almaya niyetlenince de oyun sizde zaten mevcut hatası veriyor hiç şaşırmadım.
Millet cayır cayır alıyor ben almaya niyetlenince de oyun sizde zaten mevcut hatası veriyor hiç şaşırmadım.
Ribozom Megapat Zamanın Tanığı Katılım 31 Temmuz 2018 Mesajlar 7.551 Makaleler 1 Çözümler 38 8 Ağustos 2020 #9 Izanagi dedi: Millet cayır cayır alıyor ben almaya niyetlenince de oyun sizde zaten mevcut hatası veriyor hiç şaşırmadım. Genişletmek için tıkla... Belli aralıklarla yeniden almayı deneyin. Bende 4. denemede gösterdi kodu.
Izanagi dedi: Millet cayır cayır alıyor ben almaya niyetlenince de oyun sizde zaten mevcut hatası veriyor hiç şaşırmadım. Genişletmek için tıkla... Belli aralıklarla yeniden almayı deneyin. Bende 4. denemede gösterdi kodu.
furkwNN Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Haziran 2018 Mesajlar 1.471 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2020 #10 Bilgilendirme için çok teşekkür ederim.