F1 2019 auto save çalışmıyor

Daha fazla  
Meslek
İnşaat Teknikeri.
Bugun F1 2019 oyununu satın aldım oyuna girdiğimde 'load saved' hatası verdi ve hiçbir şekilde autosave etkinleştiremedim. İnternette sorunu araştırdım fakat bir çözüm yolu bulamadım rica etsem yardımcı olur musunuz?

Oyunun dizininde "Saved games" klasöründe oluşan profil ayarları dosyasını silip oyuna yeni bir giriş yapın, girişte otomatik kayıt özelliğini için evet seçin. Bu dosya, belgeler oyunlar klasöründe de oluşabilir.

Dediğiniz ve kendi bulduğum birçok yolu denedim fakat olmadı bir türlü çözemedim en sonunda oyunu geri iade ettim yardımların için teşekkürler.

Dediğiniz ve kendi bulduğum birçok yolu denedim fakat olmadı bir türlü çözemedim en sonunda oyunu geri iade ettim yardımların için teşekkürler.
Rica ederim, gerçekten çok enteresan. Oyunun kronik bir sorunu olduğunu düşünmeye başladım. İade konusunda sorun olmamasına sevindim.

Selam,

Oyunu aldım kariyere başladım ama oto save çalışmıyor çözebildiniz mi? İnternette çözümü bulamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…