Onurfa Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Mart 2019 Mesajlar 1.529 Çözümler 3 Yer İstanbul,Pendik Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Kasım 2020 #1 Merhaba Steam'de F1 2019 aldım ancak klavye ile oynayamadım. Yönleri nasıl, bilen var mı acaba? Son düzenleyen: Moderatör: 27 Kasım 2020
K Kn_Bay Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Ocak 2019 Mesajlar 1.165 Makaleler 1 Çözümler 8 27 Kasım 2020 #2 Onurfa dedi: Merhaba Steam'de F1 2019 aldım ancak klavye ile oynayamadım. Yönleri nasıl, bilen var mı acaba? Genişletmek için tıkla... F1 klavyeden oynanacak bir oyun değil bence. Artı -2 Eksi
Onurfa dedi: Merhaba Steam'de F1 2019 aldım ancak klavye ile oynayamadım. Yönleri nasıl, bilen var mı acaba? Genişletmek için tıkla... F1 klavyeden oynanacak bir oyun değil bence.
bazzinga Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Kasım 2018 Mesajlar 1.437 Çözümler 5 Yer İzmir 27 Kasım 2020 #3 Klavye ile pek düzgün oynanacak bir oyun değil maalesef. Ortalama bir gamepad ile hassas gaz ve yine hassas yön tuşları ile ancak oyunu tam hakkıyla olmasa bile düzgün oynayabilirsiniz. Klavye ayarlarına hiç bakmadım o yüzden. Artı 0 Eksi
Klavye ile pek düzgün oynanacak bir oyun değil maalesef. Ortalama bir gamepad ile hassas gaz ve yine hassas yön tuşları ile ancak oyunu tam hakkıyla olmasa bile düzgün oynayabilirsiniz. Klavye ayarlarına hiç bakmadım o yüzden.