F filfuat Centipat Katılım 8 Şubat 2020 Mesajlar 6 8 Şubat 2020 #1 Merahabalar, F1 2019 oyununu Logitech G29 ile oynarken direksiyon sertleşmiyor. Whell damper çalışmıyor. Va rmı önerisi olan? Son düzenleyen: Moderatör: 8 Şubat 2020
Merahabalar, F1 2019 oyununu Logitech G29 ile oynarken direksiyon sertleşmiyor. Whell damper çalışmıyor. Va rmı önerisi olan?
S Silinen üye 94679 Ziyaretçi 8 Şubat 2020 #2 Oyunla ilgili bir sorun, son güncellemelerin biri bu hale getirdi. Yalnızca asfaltta FFB çalışmıyor, toprakta hissediliyor.
Oyunla ilgili bir sorun, son güncellemelerin biri bu hale getirdi. Yalnızca asfaltta FFB çalışmıyor, toprakta hissediliyor.
F filfuat Centipat Katılım 8 Şubat 2020 Mesajlar 6 9 Şubat 2020 #3 Sorunu çözdüm. Logitech G Hub uygulamasından oyunu seçemiyordum. Yüklü olduğu yerden seçtim ve profili otomatik değiştirmeyi iptal edip varsayılan profil yaptım. Oyuna girdiğimde sorun çözülmüştü. Yine de teşekkürler
Sorunu çözdüm. Logitech G Hub uygulamasından oyunu seçemiyordum. Yüklü olduğu yerden seçtim ve profili otomatik değiştirmeyi iptal edip varsayılan profil yaptım. Oyuna girdiğimde sorun çözülmüştü. Yine de teşekkürler