E Extanor Hectopat Katılım 26 Mart 2021 Mesajlar 61 7 Ocak 2022 #1 Merhabalar, oyunu Game Pass üzerinden oynuyorum fakat oyun Rusça açılıyor ne yaparsam. Türkçesi var mı bilmiyorum fakat İngilizce bile yapsam iyi olur yani. Rusça'da kaldı ayarlarda dil seceneği de yok sanırım. Son düzenleyen: Moderatör: 8 Ocak 2022
Merhabalar, oyunu Game Pass üzerinden oynuyorum fakat oyun Rusça açılıyor ne yaparsam. Türkçesi var mı bilmiyorum fakat İngilizce bile yapsam iyi olur yani. Rusça'da kaldı ayarlarda dil seceneği de yok sanırım.
SidelingTree900 Hectopat Katılım 25 Haziran 2021 Mesajlar 100 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ocak 2022 #2 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et