Behlül Haznedar Hectopat Katılım 3 Temmuz 2019 Mesajlar 261 Çözümler 1 17 Ağustos 2020 #1 Steam oyunu indireli 2 maks 3 gün oluyor ve indirdiğim günden beri aynı sorunu yaşıyorum. Dosya bütünlüğünü doğruladım, bilgisayarı yeniden başlattım ama hala olmuyor. Dosya Ekleri f1.PNG 9,1 KB · Görüntüleme: 103
Steam oyunu indireli 2 maks 3 gün oluyor ve indirdiğim günden beri aynı sorunu yaşıyorum. Dosya bütünlüğünü doğruladım, bilgisayarı yeniden başlattım ama hala olmuyor.
Çözüm Behlül Haznedar 16 Eylül 2020 Oğuz Yalçın dedi: Oyun orijinal değil mi? Genişletmek için tıkla... Kusura bakmayın, tekrar baktığımda sorum antivırus programındanmış. Kara listeye almış çünkü. Çıkarttığımda sorun çözüldü.
Oğuz Yalçın dedi: Oyun orijinal değil mi? Genişletmek için tıkla... Kusura bakmayın, tekrar baktığımda sorum antivırus programındanmış. Kara listeye almış çünkü. Çıkarttığımda sorun çözüldü.
Oğuz Yalçın Megapat Katılım 14 Şubat 2015 Mesajlar 285 Çözümler 2 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2020 #2 Oyun orijinal değil mi? Artı 0 Eksi
KS KS Behlül Haznedar Hectopat Katılım 3 Temmuz 2019 Mesajlar 261 Çözümler 1 16 Eylül 2020 #3 Oğuz Yalçın dedi: Oyun orijinal değil mi? Genişletmek için tıkla... Kusura bakmayın, tekrar baktığımda sorum antivırus programındanmış. Kara listeye almış çünkü. Çıkarttığımda sorun çözüldü. Artı 0 Eksi Çözüm
Oğuz Yalçın dedi: Oyun orijinal değil mi? Genişletmek için tıkla... Kusura bakmayın, tekrar baktığımda sorum antivırus programındanmış. Kara listeye almış çünkü. Çıkarttığımda sorun çözüldü.