Benjamin the Ferel Hectopat Katılım 1 Eylül 2022 Mesajlar 4.774 Makaleler 1 Çözümler 25 19 Ekim 2022 #1 Öncelikle selam. F1 2019'da kanadım hasarlı bir şekilde pite giriyorum. Ama ben sadece lastik değişimi istiyorum bunu nasıl ayarlarım?
Öncelikle selam. F1 2019'da kanadım hasarlı bir şekilde pite giriyorum. Ama ben sadece lastik değişimi istiyorum bunu nasıl ayarlarım?
B BerktaN Kilopat Katılım 23 Mayıs 2017 Mesajlar 384 Çözümler 9 19 Ekim 2022 #2 MFD ekranında pit sekmesine geldiğinde ön kanat değişimi ile ilgili bir ayar gözüküyor olması gerekiyor. Oradan seçilebiliyor olması lazım.
MFD ekranında pit sekmesine geldiğinde ön kanat değişimi ile ilgili bir ayar gözüküyor olması gerekiyor. Oradan seçilebiliyor olması lazım.
Benjamin the Ferel Hectopat Katılım 1 Eylül 2022 Mesajlar 4.774 Makaleler 1 Çözümler 25 19 Ekim 2022 #3 BerktaN dedi: MFD ekranında pit sekmesine geldiğinde ön kanat değişimi ile ilgili bir ayar gözüküyor olması gerekiyor. Oradan seçilebiliyor olması lazım. Genişletmek için tıkla... Sadece pite girme tuşu var
BerktaN dedi: MFD ekranında pit sekmesine geldiğinde ön kanat değişimi ile ilgili bir ayar gözüküyor olması gerekiyor. Oradan seçilebiliyor olması lazım. Genişletmek için tıkla... Sadece pite girme tuşu var