F1 2020 92 TL'ye Değer mi?

Yer
Bremen
Daha fazla  
Meslek
NCR Trooper
Arkadaşlar bildiğiniz gibi yeni F1 oyunları aşırı pahalı o yüzden F1 2020 alsam mı diye düşünüyorum. Oyun indirimsiz 92 TL ve indirime bir daha girmeyeceği için fiyat hep böyle kalacak. Sizce 92 TL'ye değer mi? İlerde diğer eski F1 oyunları gibi Steam'den kalkabilir o yüzden ucuz F1 için son fırsat gibi düşünüyorum.

Eger direksiyon setiniz varsa güzel olur diye düşünüyorum. Şahsen benim direksiyon seti ve sistem olsaydı alabilirdim ama ilk önceliğim o oyun mu olurdu onu bilemem.

Bütçe bu kadarsa ve F1 alacaksanız başka çare yok. Ben biraz daha koyup en azından 21 alınması taraftarıyım. 150-200 aralığına düşüyor olması lazım indirimlerde.

Bütçe bu kadarsa ve F1 alacaksanız başka çare yok. Ben biraz daha koyup en azından 21 alınması taraftarıyım. 150-200 aralığına düşüyor olması lazım indirimlerde.
Hocam F1 22 çıktığı için F1 2021'in bir daha indirime gireceğini sanmıyorum . En son 2022 mart ayında indirime girmiş.

Aldım arkadaşlar. Fiyat fazla ama bu fiyata bir daha F1 oyunu alamam büyük ihtimal.

Son düzenleme:
F1 2020, F1 serisinin günümüz için en iyi oyunudur. Alınacaksa o alınmalı, gidip F1 2021 gibi bir hayal kırıklığına o kadar para vermenin anlamı yok. F1 2021'de 300 Saatim var, şunu net söyleyebilirim ki, oyun pek olmamış. F1 22 için de aynı şekilde, biraz hüsran ile sonuçlandı ama 2021 kadar kötü değil. Bu kadar sorun bulunmayan tek oyun 2020.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…