yagizaras Centipat Katılım 7 Ağustos 2024 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2025 #1 F1 2020 oyunum DirectX 11 kullanıyor ve oyundan atıyor. Çözümü oyunu Direct X 12 ile açmakmış. Oyunumu nasıl DirectX12 ile çalıştırabilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 3 Haziran 2025
F1 2020 oyunum DirectX 11 kullanıyor ve oyundan atıyor. Çözümü oyunu Direct X 12 ile açmakmış. Oyunumu nasıl DirectX12 ile çalıştırabilirim?
KS KS yagizaras Centipat Katılım 7 Ağustos 2024 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2025 #11 Bu dx 12 sürümünü steamde çalıştıramıyorum Steam'den giriş yaptığımda oyun açılmıyor nasıl steam'de dx12 sürümünü çalıştırabilirim Steam'den giriş yaptığımda oyun açılmıyor nasıl steam'de dx12 sürümünü çalıştırabilirim The Real Ferid dedi: İyi oyunlar. Genişletmek için tıkla... Steam'den giriş yaptığımda oyun açılmıyor nasıl steam'de dx12 sürümünü çalıştırabilirim Son düzenleme: 3 Haziran 2025 Artı 0 Eksi
Bu dx 12 sürümünü steamde çalıştıramıyorum Steam'den giriş yaptığımda oyun açılmıyor nasıl steam'de dx12 sürümünü çalıştırabilirim Steam'den giriş yaptığımda oyun açılmıyor nasıl steam'de dx12 sürümünü çalıştırabilirim The Real Ferid dedi: İyi oyunlar. Genişletmek için tıkla... Steam'den giriş yaptığımda oyun açılmıyor nasıl steam'de dx12 sürümünü çalıştırabilirim
The Real Ferid Hectopat Katılım 26 Temmuz 2023 Mesajlar 2.011 Çözümler 12 Yer Deutschland Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2025 #12 yagizaras dedi: Bu dx 12 sürümünü steamde çalıştıramıyorum Steam'den giriş yaptığımda oyun açılmıyor nasıl steam'de dx12 sürümünü çalıştırabilirim Steam'den giriş yaptığımda oyun açılmıyor nasıl steam'de dx12 sürümünü çalıştırabilirim Steam'den giriş yaptığımda oyun açılmıyor nasıl steam'de dx12 sürümünü çalıştırabilirim Genişletmek için tıkla... Steam dışı oyun ekle'ye tıklayın, açılan dosyalardan ekleyin. Artı 0 Eksi
yagizaras dedi: Bu dx 12 sürümünü steamde çalıştıramıyorum Steam'den giriş yaptığımda oyun açılmıyor nasıl steam'de dx12 sürümünü çalıştırabilirim Steam'den giriş yaptığımda oyun açılmıyor nasıl steam'de dx12 sürümünü çalıştırabilirim Steam'den giriş yaptığımda oyun açılmıyor nasıl steam'de dx12 sürümünü çalıştırabilirim Genişletmek için tıkla... Steam dışı oyun ekle'ye tıklayın, açılan dosyalardan ekleyin.
KS KS yagizaras Centipat Katılım 7 Ağustos 2024 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2025 #13 Ekledim hata verdi Artı 0 Eksi
The Real Ferid Hectopat Katılım 26 Temmuz 2023 Mesajlar 2.011 Çözümler 12 Yer Deutschland Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2025 #14 yagizaras dedi: Ekledim hata verdi Genişletmek için tıkla... Düzgün eklememişsinizdir. Artı 0 Eksi
KS KS yagizaras Centipat Katılım 7 Ağustos 2024 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2025 #15 Steam dışı oyun ekle göz at kısmından oyunun klasöründen ekledim Artı 0 Eksi