F1 2020 için 200 TL Gamepad Önerisi

berffynr

Decapat
Merhaba herkese, F1 2020 oyunu hediye aldım, çok istedigim bir oyundu o yüzden çok mutluyum lakin genel olarak oyunun klavyeden oynadığımızda tam performans alamayacağımızı söylüyor herkes. Direksiyon seti için bütçem yok. Hem FIFA türü oyunları, hem de F1'i rahatça oynayabileceğim Maksimum 200 TL Civarında bir Gamepad önerebilir misiniz? Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dolar kurundan sonra özellikle gamepadlerde çok yüksek bir fiyat dalgalanması oldu. Oyunun tadını çıkarabileceğiniz bir ürün tavsiye edemiyorum açıkçası. Hiç sevmedim logitech f710 modeli bile 380 Tl olmuş. Bütçeyi biraz yükseltebilirseniz Monster'ın gamepadini alabilirsiniz. Uzun yıllar kullandım kalitesi fena değil. En azından tatmin edeceğini düşünüyorum.

90 derecelik 2. el direksiyon setleri bile işinizi görür eğer öncelikli amacınız F1 oynamak ise.

Ben de hem F1 hem de Assetto Corsa oynamak için geçen sene 2. el bir direksiyon aldım 90 derecelik 100 liraya, F1'i klavye veya joystick ile oynayan arkadaşlarıma en az 2 saniye fark atıyorum.

Ama illa joystick almak istiyorsanız da arka alt tuşları eksenli olanlardan almaya çalışın. Analoglarla gaz/fren iyi olmuyor.

Monster satışta değil sanırım, güzel bir gamepad e benziyormuş aslında Logitech F310 nasıl sizce?

Ya aslında direksiyon seti güzel fakat yer problemim var biraz, Bilgisayarım annemle oturduğumuz odada ve laptop, genelde kucağımda sehpada oynadığımdan direksiyon seti bana pek mümkün değil gibili. Alt tuşları eksenli olan gamepadlara örnek verebilir misiniz? Gamepad kültürüm hiç yok bilmiyorum nedir ne değildir :/

Logitech F310 ideal bence o fiyatta.

F310, F710'dan bir alt model. O modelde titreşim yok diye biliyorum. Pusat yok ise xbox 360 kolu bakabilirsiniz. Çakma olabiliyor ama bazı yorumlarda çakmanın orjinalden daha kaliteli olduğunu dahi okumuştum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…