F1 2020 Yarış Bitince Oyundan Atıyor

ardaercn

Femtopat
Daha fazla  
F1 2020 Kariyer ya da MyTeam modunda yarışı bitirdikten sonra oyundan atıyor. "Driver of The Day" gözüküyor ama kazananların podyuma çıktığı sahne gelmeden oyundan atıyor. Oyundan atarken herhangi bir hata yazısı gelmediği için sorunun neden kaynaklandığını bilmiyorum. Online modda aynı sorun geçerli değil, orada yarış bittikten sonra sorunsuz bir şekilde diğer yarışa geçebiliyorum. Yardımlarınız için teşekkürler şimdiden...

DirectX 11'de oyunu başlatır mısınız? DirectX 12'de yarış ortasında atmalarla ve dediğiniz gibi problemlerle karşılaşıyordum. DirectX 11'de oyunun kendi kendine kapandığına hala rastlamadım.
Problem muhtemelen bundan kaynaklı. Gerçi son gelen NVIDIA sürücü güncelleştirmesiyle DX12 olarak oyunu açınca bir problem olmuyor.

DirectX 11'de oyunu başlatır mısınız? DirectX 12'de yarış ortasında atmalarla ve dediğiniz gibi problemlerle karşılaşıyordum. DirectX 11'de oyunun kendi kendine kapandığına hala rastlamadım.
Oyunu DX11 ile başlatıyorum zaten. DX12 ile başlatmaya çalıştığımda ilk önce çalışıyor gözüküyor ardından açılmadan kapanıyor. O yüzden tek çarem DX11 ile çalıştırmak.
Dosyaların bütünlüğünü doğrulayabilir misiniz?
Doğrulattım fakat işe yaramadı.

Son düzenleme:
F1 2020 kariyer ya da myteam modunda yarışı bitirdikten sonra oyundan atıyor. "driver of the day" gözüküyor ama kazananların podyuma çıktığı sahne gelmeden oyundan atıyor. Oyundan atarken herhangi bir hata yazısı gelmediği için sorunun neden kaynaklandığını bilmiyorum. Online modda aynı sorun geçerli değil, orada yarış bittikten sonra sorunsuz bir şekilde diğer yarışa geçebiliyorum. Yardımlarınız için teşekkürler şimdiden...

Bende de aynı problem var fakat driver of the day yazısı bile gelmiyor. Takım patronunu tam göstermeden çöküyor. Örneğin ve hala çözemedim. Bende Direct X ile mi alakalı ekran kartıyla mı anlam veremiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı