F1 2021 "Bir Tuşa Bas" kısmında oyundan atıyor

İşletim sistemi
Windows 10
Daha fazla  
F1 2021'i açtığımda başlatmak için bir tuşa bas kısmında basıyorum hata veriyor.

Aldığınız bir hata var mı ? Durumu detaylandırabilirseniz biliyorsak yardımcı olabiliriz. Grafik sürücüleri hata veriyor ya da güncel olmayabilir. Sistem yetersiz ise ondan da kaynaklanıyor olabilir.

Sisteminiz nedir ? Oyun orjinal midir ?

Sisteminiz nedir? Oyun orijinal midir?

Orijinal.

Aldığınız bir hata var mı? Durumu detaylandırabilirseniz biliyorsak yardımcı olabiliriz. Grafik sürücüleri hata veriyor ya da güncel olmayabilir. Sistem yetersiz ise ondan da kaynaklanıyor olabilir.

Sistem yetrsizdi yeni sistem ayarladık ego dumper hatası alıyorum 1 saniyede falan çıkıyor ama çıkmadan ilk önce motor sesi geliyor.

Ego dumper cok sinir bozucu bir hata maalesef. Kimisi Windows formatladım ya da yenisini kurdum düzeldi diyor. Kimisi DX versiyonu değişince düzeldi diyor kesin bir çözümü yok ama DX'i denemekte fayda var.

Oyunu değişik DX sürümünde başlatmayı deneyin. Ego dumper iğrenç bir hatadır, bir kere geldi mi çözmesi oldukça karmaşıktır. Şanslıysanız DX sürümünü değiştirerek çözebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…