Merhaba, F1 2021'de sürekli Ego Dumper hatası alıyorum. 120 saat oynadım oyunu fakat inanın 1 yarışı bile mid session save almadan bitiremedim. İnternette gördüğüm her şeyi de denedim. Yok mu hiç bir çözümü bunun?
MediaFire is a simple to use free service that lets you put all your photos, documents, music, and video in a single place so you can access them anywhere and share them everywhere.
Bende de bu hata veriyordu ben çözünürlüğü yükseltince bu hatayı almışsıtm.
Belgeler > Oyunlarım > F1 2021 > donanım ayarlarında bulunan Hardware_settings_config.xml dosyasını silin.
Bu dosyayı silince düzeldi. Umarım sizin de sorununuz çözülür.
Yararlandığım kaynak: Fix F1 2021 Ego Dumper Crash – QMGames
Merhaba. Sorunu Codemasters yetkililerine kendi forumlarından ilettim ve sorunun ekran kartının çökmesi ile ilgili olduğunu söylediler ve bana bir ayar tavsiyesi verdiler. Önerdikleri ayarları sununca 1 haftaya kadar hatayı almadım ama şimdi tekrar hatayı alıyorum ve oyunu bıraktım. Oynanmayacak derecede crash veriyor. Büyük ihtimal seneye de almam.