F1 2021 G29 Kerb Sorunu

Soyki

Hectopat
Selamlar. Öncelikle yabancı bir forumda gördüğüm konuyu çeviri yaparak buraya yapıştırdım.

Bu doğal mı bilmiyorum ama nedense direksiyonum, çıkış bordürlerindeyken arabamı pistten çekmeye çalışıyor. Titreşimleri tekerleğe iletmek yerine yön değiştirmeye başlar. F1 2019'da buna rastlamadım. Bazen FFB tamamen kayboluyor ve tekerlek süper hafif geliyor ve sonra ağırlaşıyor (ayarlarıma göre). Bu Logitech tekerleğinin kusurlu olmasıyla alakalı değil, sanmıyorum. ACC'de bu duygu yoktur.

Benim sorunumda tam böyle bir sorun. Kerblerin üstünde giderken kerbler beni Apex yolun dışına çekiyor. Sanki kerb üstündeyken çok kuvvetli bir elektrik süpürgesi arabayı içine çekiyormuş gibi düşünün. Bu FFB etkisi ve direksiyonu ters yöne çekmekle halledilebiliyor ama asıl sorun o kerb beni dışa çekmeye çalışırken yaşanan sorun. FFB etkisi tamamen kayboluyor ve direksiyon FFB kapalıymış gibi ben o virajı dönene kadar yumuşacık oluyor. Bu sorunun başka yaşayan ve bana yardımcı olabilecek kimse var mı? Çözemezsem oyunu sileceğim çünkü F1 2020 de böyle bir sorun yaşamıyorum.
++++

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…