Tavsiye için teşekkür ediyorum. Formula 1 ilk açılışta kesinlikle çevrimdışı modda açılmasına müsade etmiyor. İlginç bir şekilde ertesi gün denediğimde açıldı. Herkese teşekkür ederim.2 yöntem söyleyeceğim muhtemelen düzelecek.
1-) Steam'i çevrimdışı moda alıp F12021 adlı kısayola çift tıklayıp oyunu başlatın.
2-) oyunu silip tekrar yükleyin (kesin çözüm).
Merhaba Steam üzerinden yüklediğim Formula 1 2021 oyununda aşağıdaki görseldeki gibi hata alıyorum. Yönlendirdiği web sitesi de açılmıyor. Hatayla ilgili yardımcı olabilecek var mıdır? Şimdiden teşekkürler.
Eki Görüntüle 1269218
İşe yarar mı bilmiyorum ama oyun dosyalarının bütünlüğünü doğrulayıp tekrar açmayı dener misiniz?
Onu 2 defa denedim, ne yazık ki olmuyor.
Tavsiye için teşekkür ediyorum. Formula 1 ilk açılışta kesinlikle çevrimdışı modda açılmasına müsade etmiyor. İlginç bir şekilde ertesi gün denediğimde açıldı. Herkese teşekkür ederim.2 yöntem söyleyeceğim muhtemelen düzelecek.
1-) Steam'i çevrimdışı moda alıp F12021 adlı kısayola çift tıklayıp oyunu başlatın.
2-) oyunu silip tekrar yükleyin (kesin çözüm).
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.