furkwNN Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Haziran 2018 Mesajlar 1.470 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ekim 2022 #1 Viraj çıkışında gaza basıyorum direksiyon dönük oluyor, 100 ile çıkıyorum direksiyonu düz tutana kadar hız 100'de kalıyor. Düzeltince ise hızlanmaya başlıyor. Ne yapmam lazım? G29 ile oynuyorum 360 derece.
Viraj çıkışında gaza basıyorum direksiyon dönük oluyor, 100 ile çıkıyorum direksiyonu düz tutana kadar hız 100'de kalıyor. Düzeltince ise hızlanmaya başlıyor. Ne yapmam lazım? G29 ile oynuyorum 360 derece.
Onur Altuğ Sever Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Şubat 2017 Mesajlar 15.545 Makaleler 151 Çözümler 60 Yer Çengelköy Daha fazla Cinsiyet Erkek Profil Kapağı 1524428124 21 Ekim 2022 #2 F1 2022 oynamadım ancak oyunun asistleri açık olabilir mi? Dediğin olay genelde dönüş kolaylaştırıcı asist açıksa oluyor. Artı 1 Eksi
F1 2022 oynamadım ancak oyunun asistleri açık olabilir mi? Dediğin olay genelde dönüş kolaylaştırıcı asist açıksa oluyor.
KS KS furkwNN Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Haziran 2018 Mesajlar 1.470 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ekim 2022 #3 Onur Altuğ Sever dedi: F1 2022 oynamadım ancak oyunun asistleri açık olabilir mi? Dediğin olay genelde dönüş kolaylaştırıcı asist açıksa oluyor. Genişletmek için tıkla... Hangisini kapatmalıyım? Artı 0 Eksi
Onur Altuğ Sever dedi: F1 2022 oynamadım ancak oyunun asistleri açık olabilir mi? Dediğin olay genelde dönüş kolaylaştırıcı asist açıksa oluyor. Genişletmek için tıkla... Hangisini kapatmalıyım?
Y YavuSelim Megapat Katılım 12 Mayıs 2015 Mesajlar 116 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İnşaat Mühendisi 21 Ekim 2022 #4 furkwNN dedi: Eki Görüntüle 1549637 Hangisini kapatmalıyım? Genişletmek için tıkla... Traction kontrol full açık olduğu için oluyor. Eğer kapatırsan viraj çıkışlarında arkadan kayma yaşarsın gaza tam oturma. Artı 0 Eksi
furkwNN dedi: Eki Görüntüle 1549637 Hangisini kapatmalıyım? Genişletmek için tıkla... Traction kontrol full açık olduğu için oluyor. Eğer kapatırsan viraj çıkışlarında arkadan kayma yaşarsın gaza tam oturma.
KS KS furkwNN Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Haziran 2018 Mesajlar 1.470 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ekim 2022 #5 YavuSelim dedi: Traction kontrol full açık olduğu için oluyor. Eğer kapatırsan viraj çıkışlarında arkadan kayma yaşarsın gaza tam oturma. Genişletmek için tıkla... Traction kontrol'ü ortaya çeksem yine arkadan kayar mı? Artı 0 Eksi
YavuSelim dedi: Traction kontrol full açık olduğu için oluyor. Eğer kapatırsan viraj çıkışlarında arkadan kayma yaşarsın gaza tam oturma. Genişletmek için tıkla... Traction kontrol'ü ortaya çeksem yine arkadan kayar mı?
HakanCT Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Nisan 2019 Mesajlar 4.104 Makaleler 1 Çözümler 47 Yer Tarkov 21 Ekim 2022 #6 furkwNN dedi: Traction kontrol'ü ortaya çeksem yine arkadan kayar mı? Genişletmek için tıkla... Çok abartırsan yine kayar. eğer düşüğe alınıyorsa düşükte oynayın. Artı 0 Eksi
furkwNN dedi: Traction kontrol'ü ortaya çeksem yine arkadan kayar mı? Genişletmek için tıkla... Çok abartırsan yine kayar. eğer düşüğe alınıyorsa düşükte oynayın.
SIOBHAN Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Ağustos 2018 Mesajlar 2.231 Çözümler 3 21 Ekim 2022 #7 Ortaya çeksen kayacağını çok sanmıyorum klavyeyle o kadar F1 oyununu oynadım medium da. (Klavye de gaza basınca full bastığı için daha zor) Artı 0 Eksi
Ortaya çeksen kayacağını çok sanmıyorum klavyeyle o kadar F1 oyununu oynadım medium da. (Klavye de gaza basınca full bastığı için daha zor)
KS KS furkwNN Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Haziran 2018 Mesajlar 1.470 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ekim 2022 #8 HakanCT dedi: Çok abartırsan yine kayar. eğer düşüğe alınıyorsa düşükte oynayın. Genişletmek için tıkla... SIOBHAN dedi: Ortaya çeksen kayacağını çok sanmıyorum klavyeyle o kadar F1 oyununu oynadım medium da. (Klavye de gaza basınca full bastığı için daha zor) Genişletmek için tıkla... Medium'a aldım gayet iyi oldu. Cevaplarınız için teşekkür ederim. Artı 0 Eksi
HakanCT dedi: Çok abartırsan yine kayar. eğer düşüğe alınıyorsa düşükte oynayın. Genişletmek için tıkla... SIOBHAN dedi: Ortaya çeksen kayacağını çok sanmıyorum klavyeyle o kadar F1 oyununu oynadım medium da. (Klavye de gaza basınca full bastığı için daha zor) Genişletmek için tıkla... Medium'a aldım gayet iyi oldu. Cevaplarınız için teşekkür ederim.