F1 2022'de zorluk kaç olmalı?

Max Caulfield

Kilopat
Makaleler
7
Daha fazla  
F1 2022'de zorluk kaç olmalı? Gamepadde oynuyorum. Çok yetenekli sayılmam. AI zorluğu kaç olmalı? Yeni başladım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Alttan başlayıp yavaş yavaş yükseltmek en mantıklısı. Önce pistlerde antrenman yapın, pistleri öğrenin. Daha sonrasında kolay AI'lara karşı oynayın. Öğrendikçe ABS dışındaki asistleri kapatmaya çalışın. ABS hiç denemeyin gamepadde çok zor. Ben ilk F1'e başladığımda en kolay zorlukta oynuyordum. Yavaş yavaş arttırdım, asistleri kapadım. Kendinize göre ayarlarsınız.

Arkadaşlar yarışmaya başladım. Ancak merak ettiğim bir şey var. Ben duvara çarpsam da arabaya hiçbir şey olmuyor. Çözümü nedir?

Arkadaşlar yarışmaya başladım. Ancak merak ettiğim bir şey var. Ben duvara çarpsam da arabaya hiçbir şey olmuyor. Çözümü nedir?
Hasar kapalı. Ayarlardan Vehicle Damage kısmından açabilirsiniz. Full ve Simulation seçenekleri bulunuyor.

Hasar kapalı. Ayarlardan Vehicle Damage kısmından açabilirsiniz. Full ve Simulation seçenekleri bulunuyor.
Böyle de kanser ediyor. Adamlar her yarışta bana arkadan vuruyor duvara tosluyorum üstüne de güzelinden bir ceza veriyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…