F1 2023 grafikleri kötü gözüküyor

Merhaba, ne yaparsam yapayım bir türlü iğrenç görüntüyü değiştiremiyorum. Ultraya alsamda, en düşüğe alsamda bir fark yok. İğrenç bir çamur görüntü var, bir türlü gideremiyorum. Bu iğrenç çamur görüntüsünü nasıl giderebilirim? F1 2022'de böyle bir şey yoktu.

Dosya Ekleri

• 1687602783876.png
    2,3 MB · Görüntüleme: 315
  • 1687602916708.png
    2,2 MB · Görüntüleme: 270
Son düzenleyen: Moderatör:
Benim gibi bu sorunu yaşayan arkadaşlar, ben oyunu silip baştan yükleyerek halledebildim bilginiz olsun. Galiba tek çaremiz oyunu silip baştan yüklemek.

Anistropic Filtering'i 16x yapabilirsiniz. Sisteme güç olarak hiçbir etkisi olmaz sadece biraz daha disk kullanımı olur. Bunu dışında oyun HDD ise disk yavaş olabilir.

Anistropic Filtering'i 16x yapabilirsiniz. Sisteme güç olarak hiçbir etkisi olmaz sadece biraz daha disk kullanımı olur. Bunu dışında oyun HDD ise disk yavaş olabilir.
Hocam, denemiştim işe yaramadı. 3-4 hafta bu iğrenç görüntü ile oynadım en sonunda dayanamayıp baştan yükledim. Yüksek ihtimal önyüklemede yüklediğim için ufak bir sorun oluştu. Çünkü güncellemede de ''bozuk oyun dosyası'' diyerek hata vermişti.

Aynı sorunu yaşıyorum. Her şeyi en üst seviyeye almama rağmen grafikler berbat görünüyor, yeniden yüklemek sorunumu çözmedi. Delirmek üzereyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…