F1 2023 standart vs champions

Berkay_00

Hectopat
Epiic Games üzerinden F1 2023 alırken büyük bir indirim oluyor. Champions olanın standart ile ne farkı var? Bir de direkt 1600 TL champions vermek yerine 360 oyun, 350 de champions yükseltmesi olarak alsam yine aynı şey mi olur? Standart oyunu alırken championsu da alayim mi ne dersiniz? Bir de bu indirimler yılbaşına kadar mı sürecek?

Edit: Ana oyun kupon ile 360 TL'den 240'a düşüyor. Yükseltme ile birlikte toplam 590 TL yapıyor. Yani 710 TL'lerden 600e kadar düşüyor.

F1 paketlerinde Champions paketi çok oyuncu oynamıyorsanız tamamen gereksiz bir satın alım olmuştur. Size ekstra para veriyor, o para ile de çok oyuncuda F1 aracınızı ve karakterinizi özelleştirebiliyorsunuz.

Sorunuza gelirsek de, evet bir değişiklik olmaz. Yine aynı satın alımı yapmış olursunuz. Yine de bence çok gereksiz bir satın alım olur. Tamamen grafiksel ve çok oyuncu için ekstra paradan ibaret.

● Max Verstappen tasarımlı oyun içi yarış öğeleri
● 4 Yeni My Team Yarış İkonu
● F1® World Bumper Pack
● Oyun içinde harcanan 18.000 PitCoin sanal para birimi

Crew Motorsport'da üst paketi alınca yeni araba ve her güncellemede gelecek arabaları yıl boyu veriyor. Öyle bir şey olsa alın derim ama oyun içi para ve bir kaç çıkartma için bu kadar para verilir mi, bence verilmez. Online oynadıkça başarınızı göre bunları kazanırsınız zaten.

Anladım teşekkür ederim. Zaten çok fazla bir şey yapmıyorum. Genellikle hikaye modu ve bazen eğlenmek için çoklu oyuncu modu. Normal paketi alıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…