Eray12ee Hectopat Katılım 3 Mayıs 2021 Mesajlar 116 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri RX 6700 XT RYZEN 5 5600X 16 GB RAM 1 TB M2 SSD Cinsiyet Erkek Dün 22:10 #1 Kış indirimlerinde F1 2025 almayı düşünüyorum. İndirime girer mi? Bir de yanında kol almayı düşünüyorum. Önerdiğiniz kol varsa söyler misiniz?
Kış indirimlerinde F1 2025 almayı düşünüyorum. İndirime girer mi? Bir de yanında kol almayı düşünüyorum. Önerdiğiniz kol varsa söyler misiniz?
The Real Ferid Hectopat Katılım 26 Temmuz 2023 Mesajlar 1.834 Çözümler 9 Yer Deutschland Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 23:02 #2 Evet, indirime girer fakat kol olarak her türlü kolu destekler.
Eray12ee Hectopat Katılım 3 Mayıs 2021 Mesajlar 116 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri RX 6700 XT RYZEN 5 5600X 16 GB RAM 1 TB M2 SSD Cinsiyet Erkek Dün 23:22 #3 @The Real Ferid peki kol öneriniz var mı çok dandik olmasın çok da pahalı olmasın.
The Real Ferid Hectopat Katılım 26 Temmuz 2023 Mesajlar 1.834 Çözümler 9 Yer Deutschland Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 00:11 #4 Eray12ee dedi: @The Real Ferid peki kol öneriniz var mı çok dandik olmasın çok da pahalı olmasın. Genişletmek için tıkla... Bunlara bakabilirsiniz. YUES Kablosuz Wireless Gamepad – Xbox Series S|X / Xbox One & PC Uyumlu, Bluetooth Destekli Joystick - Fiyatı, Yorumları YUES Kablosuz Wireless Gamepad – Xbox Series S|X / Xbox One & PC Uyumlu, Bluetooth Destekli Joystick yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Logitech F310 Gamepad Kablolu Joystick Oyun Kolu Fiyatı, Yorumları - Trendyol logitech F310 Gamepad Usb yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Microsoft Xbox Kablosuz 9. Nesil Controller Beyaz ( Türkiye Garantili ) - Fiyatı, Yorumları (orijinal beyaz) Microsoft Xbox Kablosuz 9. Nesil Controller Siyah ( Türkiye Garantili ) - Fiyatı, Yorumları (orijinal siyah)
Eray12ee dedi: @The Real Ferid peki kol öneriniz var mı çok dandik olmasın çok da pahalı olmasın. Genişletmek için tıkla... Bunlara bakabilirsiniz. YUES Kablosuz Wireless Gamepad – Xbox Series S|X / Xbox One & PC Uyumlu, Bluetooth Destekli Joystick - Fiyatı, Yorumları YUES Kablosuz Wireless Gamepad – Xbox Series S|X / Xbox One & PC Uyumlu, Bluetooth Destekli Joystick yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Logitech F310 Gamepad Kablolu Joystick Oyun Kolu Fiyatı, Yorumları - Trendyol logitech F310 Gamepad Usb yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Microsoft Xbox Kablosuz 9. Nesil Controller Beyaz ( Türkiye Garantili ) - Fiyatı, Yorumları (orijinal beyaz) Microsoft Xbox Kablosuz 9. Nesil Controller Siyah ( Türkiye Garantili ) - Fiyatı, Yorumları (orijinal siyah)