Oyun F1 22 95,99 TL

455146

Kilopat
Makaleler
1
Game Pass'e eklense de Steam takıntısı olanlar için alınabilir diye düşünüyorum. İlk kez bu kadar indirim aldı.

Son düzenleme:
galiba ilk defa bu kadar düştü fiyatı

İlle de oynayacağım diyorsanız Game Pass alın geçin. Crack'ini oynadım, 100₺'ya değmez. Gerçekçilik istiyorsanız modlu Assetto Corsa oynayın.

Şahsen ben de Game Pass'i tercih ederim fakat bazı arkadaşlar üyelik sistemlerine sıcak bakmıyor.

F1 22 bir simulasyon oyunu degil ki ? Simulasyon oneren arkadaslari anlamak mumkun degil, yorum yapmak icin yorum yapiyorlar. Oyunun ilk surumlerine gore gelistigini soyleyebilirim, bu fiyata alinir. Gercekcilik isteyen iRacing ve ACC oynayabilir.

En güncel F1 oyunu için çok iyi fiyat. F1 severler zaten düşünmeden almıştır. EA'in son çıkan oyun fiyatları ortadayken alınabilecek ilk ve son F1 oyunu olabilir.

F1 22 bir simulasyon oyunu degil ki ? Simulasyon oneren arkadaslari anlamak mumkun degil, yorum yapmak icin yorum yapiyorlar. Oyunun ilk surumlerine gore gelistigini soyleyebilirim, bu fiyata alinir. Gercekcilik isteyen iRacing ve ACC oynayabilir.
F1 olarak en iyi seri 2020 dir hocam . Denemek isteyen tabiki deneyebilir bu fiyata ben thrustmaster t500 ile f2020den aşırı zevk alıyorum. Asetto Corsa zaten ayrı bir dünya orada her şey çok hassas .iRacing ise çok külfetli pisti ayrı para arabası ayrı para .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…