F1 22 lastik aşınma oranı nasıl arttırılır?

Riquel

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Ben F1 22 oynuyorum 5 turluk yarış seçiyorum ancak lastik aşınması %20'ye gelmeden yarış bitiyor. 10 turluk yapsam %40 olacak gene pitstop yapamayacağım. Lastik hizli aşınsın veya aşınmasın gibi bir ayar var mı, varsa nasıl yapacağım? Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Simulation Settings kısmında Surface Type seçeneğini realistic yaparsan düzelir.

Senin istediğini pek anlamadım. İstediğini daha detaylı anlatırsan yardımcı olabilirim.
5 turluk yarışlar zaten pitstop yapılmasın diye var, oyun tarafından daha çok girip atıp çıksın diye bir oyun modu çoğunlukla Online lobilerde zevkine girilsin diye seçilen mod. Yapay zeka pitstop yapmayacağı için bir değeri yok. Ama aşınsın ben görmek istiyorum diyorsan ayarlardan simulation damage seçeneğini seçmen lazım yine de dediğine ulaşmaz 5 turluk. Modlarla sağlayabilirsin sadece.

Simulation Settings kısmında Surface Type seçeneğini realistic yaparsan düzelir.
Ana ekranda game options seçeneğinden sonra settingse girdim ancak orada simulation setting diye birşey göremedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…