Pengon Centipat Katılım 7 Kasım 2023 Mesajlar 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mart 2024 #1 Dediğim gibi araba geçen gün girdiğimde çok zor dönmeye başladı neredeyse arabayı sağ sol yapamıyorum.
Dediğim gibi araba geçen gün girdiğimde çok zor dönmeye başladı neredeyse arabayı sağ sol yapamıyorum.
Lewis_Hamilton Hectopat Katılım 17 Mayıs 2021 Mesajlar 571 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mart 2024 #2 Pengon dedi: Dediğim gibi araba geçen gün girdiğimde çok zor dönmeye başladı neredeyse arabayı sağ sol yapamıyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam bende bugün ayarları sıfırladım şu an bende de bu sorun var çözdünüz mü arabayı sağ veya sol tam döndüremiyorum bende.
Pengon dedi: Dediğim gibi araba geçen gün girdiğimde çok zor dönmeye başladı neredeyse arabayı sağ sol yapamıyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam bende bugün ayarları sıfırladım şu an bende de bu sorun var çözdünüz mü arabayı sağ veya sol tam döndüremiyorum bende.
Pengon Centipat Katılım 7 Kasım 2023 Mesajlar 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mart 2024 #3 Cozemedim kendi kendine arabayi yaris cizgisine sokmaya calisiyor. Lewis_Hamilton dedi: Hocam bende bugün ayarları sıfırladım şu an bende de bu sorun var çözdünüz mü arabayı sağ veya sol tam döndüremiyorum bende. Genişletmek için tıkla... Şimdi durumu çözdüm. Steering assist ile braking asisti kapatınca durum çözüldü. Son düzenleme: 22 Mart 2024
Cozemedim kendi kendine arabayi yaris cizgisine sokmaya calisiyor. Lewis_Hamilton dedi: Hocam bende bugün ayarları sıfırladım şu an bende de bu sorun var çözdünüz mü arabayı sağ veya sol tam döndüremiyorum bende. Genişletmek için tıkla... Şimdi durumu çözdüm. Steering assist ile braking asisti kapatınca durum çözüldü.