noyy Hectopat Katılım 9 Nisan 2021 Mesajlar 226 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2024 #1 Merhaba, hayırlı forumlar dilerim, elimde DualSense kol var bunu F1 23 de optimize bir şekilde kullanabilir miyim? Oyunu Xbox üzerinden indiriyorum.
Merhaba, hayırlı forumlar dilerim, elimde DualSense kol var bunu F1 23 de optimize bir şekilde kullanabilir miyim? Oyunu Xbox üzerinden indiriyorum.
2 263721 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Haziran 2019 Mesajlar 2.886 Makaleler 1 Çözümler 8 8 Eylül 2024 #2 noyy dedi: Merhaba, hayırlı forumlar dilerim, elimde DualSense kol var bunu F1 23 de optimize bir şekilde kullanabilir miyim? Oyunu Xbox üzerinden indiriyorum. Genişletmek için tıkla... Evet hemen hemen her oyun DualSense ile tam uyumlu çalışıyor. Artı 0 Eksi
noyy dedi: Merhaba, hayırlı forumlar dilerim, elimde DualSense kol var bunu F1 23 de optimize bir şekilde kullanabilir miyim? Oyunu Xbox üzerinden indiriyorum. Genişletmek için tıkla... Evet hemen hemen her oyun DualSense ile tam uyumlu çalışıyor.
KS KS noyy Hectopat Katılım 9 Nisan 2021 Mesajlar 226 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2024 #3 263721 dedi: Evet hemen hemen her oyun DualSense ile tam uyumlu çalışıyor. Genişletmek için tıkla... teşekkür ederim. Artı 0 Eksi
263721 dedi: Evet hemen hemen her oyun DualSense ile tam uyumlu çalışıyor. Genişletmek için tıkla... teşekkür ederim.