carmuk Centipat Katılım 5 Aralık 2023 Mesajlar 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2024 #1 Hocam öncelikle selam. F1 23 yükledim ancak hiçbir şekilde gamepad bağlayamıyorum. Oyunu Game Pass'den aldım yardımcı olabilecek var mı?
Hocam öncelikle selam. F1 23 yükledim ancak hiçbir şekilde gamepad bağlayamıyorum. Oyunu Game Pass'den aldım yardımcı olabilecek var mı?
Edw4rd7Supreme Kilopat Katılım 28 Ekim 2019 Mesajlar 235 Çözümler 7 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri RX 6800XT/Ryzen 5 5600/16RAM Cinsiyet Erkek 17 Nisan 2024 #2 Oyunla ilgili problem olduğunu düşünmüyorum. Kullandığın gamepad nedir ne ile bağlıyorsun. Artı 0 Eksi
L Lanneldana Yoctopat Katılım 2 Mayıs 2024 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mayıs 2024 #3 carmuk dedi: Hocam öncelikle selam. F1 23 yükledim ancak hiçbir şekilde gamepad bağlayamıyorum. Oyunu Game Pass'den aldım yardımcı olabilecek var mı? Genişletmek için tıkla... Aynı sorunu yaşıyorum çözebildin mi? Artı 0 Eksi
carmuk dedi: Hocam öncelikle selam. F1 23 yükledim ancak hiçbir şekilde gamepad bağlayamıyorum. Oyunu Game Pass'den aldım yardımcı olabilecek var mı? Genişletmek için tıkla... Aynı sorunu yaşıyorum çözebildin mi?