LabelAmiri Centipat Katılım 29 Ocak 2024 Mesajlar 270 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Şubat 2024 #1 Merhaba, kısaca şu sabah F1 23 aldım ondan sonra eskiden aldığım oyunlar direk EA App'e geliyordu ama F1 23 gelmedi. Sizce sorun nedir? Son düzenleyen: Moderatör: 10 Şubat 2024
Merhaba, kısaca şu sabah F1 23 aldım ondan sonra eskiden aldığım oyunlar direk EA App'e geliyordu ama F1 23 gelmedi. Sizce sorun nedir?
Bar107 Kilopat Katılım 20 Şubat 2016 Mesajlar 464 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Şubat 2024 #2 LabelAmiri dedi: Merhaba, kısaca şu sabah F1 23 aldım ondan sonra eskiden aldığım oyunlar direk EA App'e geliyordu ama F1 23 gelmedi. Sizce sorun nedir? Genişletmek için tıkla... Epic EA App bağlı değilse Epic EA App uygulamasına bağlamalısın ki Epic ile EA oyunları ortak bir platformda gözüksün.
LabelAmiri dedi: Merhaba, kısaca şu sabah F1 23 aldım ondan sonra eskiden aldığım oyunlar direk EA App'e geliyordu ama F1 23 gelmedi. Sizce sorun nedir? Genişletmek için tıkla... Epic EA App bağlı değilse Epic EA App uygulamasına bağlamalısın ki Epic ile EA oyunları ortak bir platformda gözüksün.
LabelAmiri Centipat Katılım 29 Ocak 2024 Mesajlar 270 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Şubat 2024 #3 Bar107 dedi: Epic EA App bağlı değilse Epic EA App uygulamasına bağlamalısın ki Epic ile EA oyunları ortak bir platformda gözüksün. Genişletmek için tıkla... Hocam hem Steam hem Epic baglı Origin yok ve diger kisilere baktim 30 dk önce de boyle bir konus acilmis orada da tweet atmislar sorun var diye aksama duzelebilirmis.
Bar107 dedi: Epic EA App bağlı değilse Epic EA App uygulamasına bağlamalısın ki Epic ile EA oyunları ortak bir platformda gözüksün. Genişletmek için tıkla... Hocam hem Steam hem Epic baglı Origin yok ve diger kisilere baktim 30 dk önce de boyle bir konus acilmis orada da tweet atmislar sorun var diye aksama duzelebilirmis.
khun Centipat Katılım 10 Şubat 2024 Mesajlar 323 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Şubat 2024 #4 EA'de şu an sıkıntı var. Bende FIFA 24 aldım bende de gelmedi.
crqdles Hectopat Katılım 13 Nisan 2023 Mesajlar 2.937 Çözümler 56 Yer Transylvania Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Şubat 2024 #5 LabelAmiri dedi: Merhaba, kısaca şu sabah F1 23 aldım ondan sonra eskiden aldığım oyunlar direk EA App'e geliyordu ama F1 23 gelmedi. Sizce sorun nedir? Genişletmek için tıkla... khun dedi: EA'de şu an sıkıntı var. Bende FIFA 24 aldım bende de gelmedi. Genişletmek için tıkla... EA App sıkıntılı bir uygulama, hesaptan çık gir yapın gelir muhtemelen.
LabelAmiri dedi: Merhaba, kısaca şu sabah F1 23 aldım ondan sonra eskiden aldığım oyunlar direk EA App'e geliyordu ama F1 23 gelmedi. Sizce sorun nedir? Genişletmek için tıkla... khun dedi: EA'de şu an sıkıntı var. Bende FIFA 24 aldım bende de gelmedi. Genişletmek için tıkla... EA App sıkıntılı bir uygulama, hesaptan çık gir yapın gelir muhtemelen.
LabelAmiri Centipat Katılım 29 Ocak 2024 Mesajlar 270 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Şubat 2024 #6 crqdles dedi: EA App sıkıntılı bir uygulama, hesaptan çık gir yapın gelir muhtemelen. Genişletmek için tıkla... Yok hocam herkeste oyleymis direk sorun var herkeste.
crqdles dedi: EA App sıkıntılı bir uygulama, hesaptan çık gir yapın gelir muhtemelen. Genişletmek için tıkla... Yok hocam herkeste oyleymis direk sorun var herkeste.
crqdles Hectopat Katılım 13 Nisan 2023 Mesajlar 2.937 Çözümler 56 Yer Transylvania Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Şubat 2024 #7 LabelAmiri dedi: Yok hocam herkeste oyleymis direk sorun var herkeste. Genişletmek için tıkla... Bu olayların dışında da EA App sıkıntılı dostum. Benim dediğimi yaptın mı?
LabelAmiri dedi: Yok hocam herkeste oyleymis direk sorun var herkeste. Genişletmek için tıkla... Bu olayların dışında da EA App sıkıntılı dostum. Benim dediğimi yaptın mı?
LabelAmiri Centipat Katılım 29 Ocak 2024 Mesajlar 270 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Şubat 2024 #8 crqdles dedi: Bu olayların dışında da EA App sıkıntılı dostum. Benim dediğimi yaptın mı? Genişletmek için tıkla... Hocam deneyeyim ama sizde oldu mu?
crqdles dedi: Bu olayların dışında da EA App sıkıntılı dostum. Benim dediğimi yaptın mı? Genişletmek için tıkla... Hocam deneyeyim ama sizde oldu mu?
crqdles Hectopat Katılım 13 Nisan 2023 Mesajlar 2.937 Çözümler 56 Yer Transylvania Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Şubat 2024 #9 LabelAmiri dedi: Hocam deneyeyim ama sizde oldu mu? Genişletmek için tıkla... En son bende işe yaramıştı.
LabelAmiri dedi: Hocam deneyeyim ama sizde oldu mu? Genişletmek için tıkla... En son bende işe yaramıştı.
LabelAmiri Centipat Katılım 29 Ocak 2024 Mesajlar 270 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Şubat 2024 #10 crqdles dedi: En son bende işe yaramıştı. Genişletmek için tıkla... Tamamdır deniyorum