F1 23 vs EA FC 24

YılmazXS

Centipat
Daha fazla  
Ben de FIFA 23 var ancak indirimle 360 TL'ye FC 24 de alabilirim ancak F1 23 de indirimde, o da 400 TL. Sizce hangisi alınmalı?

Genelde kariyer oynadığım için beni düşündürüyor bu olay. FIFA 23 ile değecek bir fark var mıdır emin değilim.
FIFA 23 güncel kadro yaması bulursan onu indir. Bulamazsan FC 24 al. Eski kadrolarla oynamak sinir ediyor.

FIFA 23 güncel kadro yaması bulursan onu indir. Bulamazsan FC 24 al. Eski kadrolarla oynamak sinir ediyor.

Hocam F1 23'ü komple kaldırın rafa diyorsunuz yani. Benim de şüphem FC 25'in çıkışı acaba 24 elim de patlar mı?

F1 23 zaten EA Play/Xbox Game Pass üzerinde bulunduğundan dolayı, satın almada önce deneyebilirsiniz. FC 24'ün de birkaç ay sonra geleceğini düşünüyorum ben, ne kadar doğrudur bilemem. FC 23 varken de almaya gerek var mı, yine kararsız kaldım doğrusu. Yakında bir FC 25 bizimle olacak gibi, yine de karar sizin. Eğer fanatik değilseniz ve ciddi anlamda futbol oyunları oynamıyorsanız, FC 23 fazlasıyla yeterli olur benim gözümde. O fiyata alınabilecek farklı video oyunları var, onlara şans verilebilir. Tabii bahsettiğiniz iki oyunu almayacaksanız.

FC 25'in duyurulması yakındır ancak eylül'den önce geleceğini düşünmüyorum. FC 24 de eylül'de gelmişti çünkü. F1 23 ise çok fazla oyun modu bulundurmadığından dolayı vazgeçtim ben. Ama hala bir oyun almadım kararsızım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…