F1 24 alınır mı?

ayberkmv1

Hectopat
Daha fazla  
F1 23'ü 300 saat oynadım. Online tarafı hiç oynamıyorum sadece kariyer ara sıra myteam falan. F1 24 kariyer modu bayağı eğlenceli geliyor gözüme. Steam'de F1 racing bundle diye bir şey gördüm 23 24 bir de DLC bende 23 olduğu için 47 dolara düşüyor 24, 1.5k gibi bir fiyat ediyor. F1 23'ü de ön siparişte Champions Edition 900 TL'ye düşmüştü, öyle almıştım ama 24 hiç böyle indirime girmemişti. Çoğu kişi beğenmiyor ama aranızda benim gibi kariyer yapan var mı? Alınır mı? Benim istediğim sürücü kariyeri yapmaktı o da gelmiş.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam naptınız acaba bende sizin gibi sadece kariyer oynuyorum aldıysanız biraz paylaşır mısınız?

Hocam naptınız acaba bende sizin gibi sadece kariyer oynuyorum aldıysanız biraz paylaşır mısınız?

Aldım 100 saat oynadım yani eğlenceli ama eğer F1 23 oynuyorsan ve gamepad isen 24 başlangıçta çok can sıkıyor kerbleri kullanamıyorsun ön teker ufacık değdiği anda spindesin bu aralar sıktı diye bıraktım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…