F1 24 klavye ile oynanıyor mu?

Kod6007

Hectopat
Daha fazla  
Steam de 10.49 dolara düşmüş alacaktım ancak uyarı belirtilmiş sadece kontrolcü ile oynanır diye. Ancak başka Technopat konularında ise klavye ile oynanabilir denmiş ne yapacağımı bilemedim. Steam'den alınca klavye ile oynayabilir miyim?

Dosya Ekleri

• Screenshot_2025-03-13-22-47-34-207_com.valvesoftware.android.steam.community.jpg
    Screenshot_2025-03-13-22-47-34-207_com.valvesoftware.android.steam.community.jpg
    86,7 KB · Görüntüleme: 66
Oynanır. Ancak 10 dolarla bu oyunu almanız mı yoksa gidip bir çöpün içine atmanız mı size daha çok zevk verir orasını bilemem.

70 dolardan 10 dolara düşmüş mantıklı geldi bana siz ne düşünüyorsunuz
Oyun satmadığı için yüksek bir oranla sık sık indirimlerde denk geliyor. Eğer daha önce F1 oyunu oynamadıysanız ve oyundaki bazı mantık dışı bugları fazla önemsemeyecekseniz yeterince eğlendirir. Aksi takdirde özellikle eski oyunculara saç baş yoldurtabiliyor.

Oyun satmadığı için yüksek bir oranla sık sık indirimlerde denk geliyor. Eğer daha önce F1 oyunu oynamadıysanız ve oyundaki bazı mantık dışı bugları fazla önemsemeyecekseniz yeterince eğlendirir. Aksi takdirde özellikle eski oyunculara saç baş yoldurtabiliyor.

Dediğiniz sorunlar benim için çok önemli değil eğer klavye ile (wasd) oynanılıyorsa alıyorum

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı