Eren 19 Centipat Katılım 6 Ocak 2024 Mesajlar 208 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Eylül 2025 #1 PC BIOS F1 hatasi veriyor. Dosya Ekleri IMG_20250926_174254_174.jpg 170 KB · Görüntüleme: 16 Son düzenleyen: Moderatör: 30 Eylül 2025
Fakir Nasus Nanopat Katılım 16 Aralık 2024 Mesajlar 736 Çözümler 17 Yer Balıkesir,Sındırgı Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 5600 SAPPHİRE RX6700XT 8X8GB DDR4 RAM Cinsiyet Erkek 30 Eylül 2025 #11 Eren 19 dedi: Hay ya çok pahalı mı hepsi bu arada sipariş verdim 84 TL Genişletmek için tıkla... Normal fiyata almışsınız çoğu 80-90TL arası geziyor. Artı 0 Eksi
Eren 19 dedi: Hay ya çok pahalı mı hepsi bu arada sipariş verdim 84 TL Genişletmek için tıkla... Normal fiyata almışsınız çoğu 80-90TL arası geziyor.
KS KS Eren 19 Centipat Katılım 6 Ocak 2024 Mesajlar 208 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Eylül 2025 #12 G Gonuldagi dedi: F1 e basınca biosa girmiyorsa klavye takılı değil . Genişletmek için tıkla... Girmiyor Artı 0 Eksi
G Gonuldagi dedi: F1 e basınca biosa girmiyorsa klavye takılı değil . Genişletmek için tıkla... Girmiyor
Gonuldagi Megapat Katılım 7 Haziran 2014 Mesajlar 490 Makaleler 2 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Eylül 2025 #13 Klavyenin ışıkları yanıyorsa tamam. Burada ASUS anakartta F1'den sonra del tuşunada basıyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
Klavyenin ışıkları yanıyorsa tamam. Burada ASUS anakartta F1'den sonra del tuşunada basıyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
KS KS Eren 19 Centipat Katılım 6 Ocak 2024 Mesajlar 208 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Eylül 2025 #14 Gonuldagi dedi: Klavyenin ışıkları yanıyorsa tamam. Burada ASUS anakartta F1'den sonra del tuşunada basıyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Klavyede ışık falan yanıyor bu videoyu izladim olmadı Eren 19 dedi: Klavyede ışık falan yanıyor bu videoyu izladim olmadı Genişletmek için tıkla... D Kafatası yersin galiba işlemci bozuldu Dosya Ekleri IMG_20250930_185444.jpg 181,7 KB · Görüntüleme: 8 Son düzenleme: 30 Eylül 2025 Artı 0 Eksi
Gonuldagi dedi: Klavyenin ışıkları yanıyorsa tamam. Burada ASUS anakartta F1'den sonra del tuşunada basıyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Klavyede ışık falan yanıyor bu videoyu izladim olmadı Eren 19 dedi: Klavyede ışık falan yanıyor bu videoyu izladim olmadı Genişletmek için tıkla... D Kafatası yersin galiba işlemci bozuldu
Fakir Nasus Nanopat Katılım 16 Aralık 2024 Mesajlar 736 Çözümler 17 Yer Balıkesir,Sındırgı Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 5600 SAPPHİRE RX6700XT 8X8GB DDR4 RAM Cinsiyet Erkek 30 Eylül 2025 #15 Eren 19 dedi: Klavyede ışık falan yanıyor bu videoyu izladim olmadı D Kafatası yersin galiba işlemci bozuldu Genişletmek için tıkla... İşlemci bozulmaz pini yamulur bozulur ama aşırı zor bozulan bir parçadır,pinleri kontrol ediniz. Artı 0 Eksi
Eren 19 dedi: Klavyede ışık falan yanıyor bu videoyu izladim olmadı D Kafatası yersin galiba işlemci bozuldu Genişletmek için tıkla... İşlemci bozulmaz pini yamulur bozulur ama aşırı zor bozulan bir parçadır,pinleri kontrol ediniz.
KS KS Eren 19 Centipat Katılım 6 Ocak 2024 Mesajlar 208 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Eylül 2025 #16 Fakir Nasus dedi: İşlemci bozulmaz pini yamulur bozulur ama aşırı zor bozulan bir parçadır,pinleri kontrol ediniz. Genişletmek için tıkla... Yeni piler versin yoksa yeni islmeci alıp PC yi satcam Fakir Nasus dedi: İşlemci bozulmaz pini yamulur bozulur ama aşırı zor bozulan bir parçadır,pinleri kontrol ediniz. Genişletmek için tıkla... Termal macun sürdum islemic uçtu Eren 19 dedi: Yeni piler versin yoksa yeni islmeci alıp PC yi satcam Termal macun sürdum islemic uçtu Genişletmek için tıkla... Yeni pil aldım aynı pil alkasi yok Son düzenleme: 1 Ekim 2025 Artı 0 Eksi
Fakir Nasus dedi: İşlemci bozulmaz pini yamulur bozulur ama aşırı zor bozulan bir parçadır,pinleri kontrol ediniz. Genişletmek için tıkla... Yeni piler versin yoksa yeni islmeci alıp PC yi satcam Fakir Nasus dedi: İşlemci bozulmaz pini yamulur bozulur ama aşırı zor bozulan bir parçadır,pinleri kontrol ediniz. Genişletmek için tıkla... Termal macun sürdum islemic uçtu Eren 19 dedi: Yeni piler versin yoksa yeni islmeci alıp PC yi satcam Termal macun sürdum islemic uçtu Genişletmek için tıkla... Yeni pil aldım aynı pil alkasi yok