lianyu35 Hectopat Katılım 7 Haziran 2017 Mesajlar 67 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mayıs 2020 #1 Logitech G213 klavyem var fakat F tuşlarım çalışmıyor. Var mıdır bunun çözü mü? Not: Klavyemde FN tuşu yok. Son düzenleyen: Moderatör: 15 Mayıs 2020
Logitech G213 klavyem var fakat F tuşlarım çalışmıyor. Var mıdır bunun çözü mü? Not: Klavyemde FN tuşu yok.
Fenxy Kilopat Katılım 30 Ocak 2019 Mesajlar 656 Çözümler 7 Yer İstanbul 15 Mayıs 2020 #2 BIOS'a girip Action Keys Mode'u Enabled yapıp denermisiniz?
whisma Decapat Katılım 2 Şubat 2021 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Şubat 2021 #3 Fenxy dedi: BIOS'a girip Action Keys Mode'u Enabled yapıp dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Aynı klavye bende de var. F1-F12 tuşları çalışmıyor. BIOS’a da giremiyorum dolayısıyla. Ne yapmam lazım? whisma dedi: Aynı klavye bende de var. F1-F12 tuşları çalışmıyor. BIOS’a da giremiyorum dolayısıyla. Ne yapmam lazım? Genişletmek için tıkla... hallettim logitech uygulamasını açmadığım içinmiş Son düzenleme: 2 Şubat 2021
Fenxy dedi: BIOS'a girip Action Keys Mode'u Enabled yapıp dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Aynı klavye bende de var. F1-F12 tuşları çalışmıyor. BIOS’a da giremiyorum dolayısıyla. Ne yapmam lazım? whisma dedi: Aynı klavye bende de var. F1-F12 tuşları çalışmıyor. BIOS’a da giremiyorum dolayısıyla. Ne yapmam lazım? Genişletmek için tıkla... hallettim logitech uygulamasını açmadığım içinmiş