F1 için direksiyon seti önerisi

Yer
Kocaeli
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Birkaç aydır uzun saatler boyunca G29 ile F1 2020 oynuyorum ancak artık F1'e uygun bir direksiyon arıyorum. Hangi F1 direksiyonunu önerirsiniz(Motoru ve pedalı ayrıca satılıyor olabilir, problem değil)?

Kardeşim ben de bir süredir direksiyon seti araştırıyorum. G29 serisi giriş seviyesi olarak geçiyor. Uzun süreli bir yatırım olarak düşünüyorsan Thrustmaster T300 RS GT alabilirsin.

Yılbaşından sonra konsol vergisi biraz daha düşecek, o zaman ben de almayı düşünüyorum. Ayrıca youtube üzerinden mutlaka eRacing Academy kanalını takip etmeni öneririm. Hemen hemen bütün direksiyon setlerinin incelemesi, detaylı anlatımı mevcut.

Normal G29 direksiyonunu modifiye edip F1 direksiyonuna benzer bir hale getiriyorlar. İstersen fazla masraf yapmadan bunu da deneyebilirsin.

Konuyu okumadınız galiba zaten G29 kullanıyorum.
Kardeşim ben de bir süredir direksiyon seti araştırıyorum. G29 serisi giriş seviyesi olarak geçiyor. Uzun süreli bir yatırım olarak düşünüyorsan Thrustmaster T300 RS GT alabilirsin.
Daha çok Formula'a uygun direksiyon arıyorum.
İnceleyeceğim ancak 3D yazıcıdan çıkan malzemeden emin olamaıdm ve direksiyonada zarar vermek istemiyorum.

İnceleyeceğim ancak 3D yazıcıdan çıkan malzemeden emin olamadım ve direksiyonada zarar vermek istemiyorum.
200 tane geri dönüş var sitesinde ve hepsi iyi puan vermiş. Zaten benim bildiğim kadarıyla çok popüler bir şey bu. Yani sağlam diye biliyorum.

Zarar vermezsin bence direksiyona. Zaten videosunu çekmişler nasıl yapılacağı ile ilgili.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Böyle bir ürün buldum ama hangi motorla ve hangi pedalla çalışır, motor ile birlikte mi geliyor bulamadım. Kısacası bu ürün hakkında bilginiz var mı ve nasıl bir ürün?
Şimdi baktım ancak satılmıyor galiba ürün eğer satıldığı bir yeri görürseniz yazabilir misiniz?

Şimdi baktım ancak satılmıyor galiba ürün eğer satıldığı bir yeri görürseniz yazabilir misiniz?
Anladığım kadarıyla sıraya girmeniz gerekiyor. E-mail ile kayıt olup sıraya girmelisiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…