4 455146 Kilopat Katılım 3 Mayıs 2021 Mesajlar 6.098 Makaleler 1 Çözümler 60 26 Mayıs 2024 #11 Romaa dedi: Hocam ben attığınız üyeliği aldım, Tod üzerinden geçmiş F1 yarışlarını izleyebiliyorum evet, fakat mesela bugünkü yarışı canlı nasıl izleyeceğim? Genişletmek için tıkla... Canlı TV kısmından spora girin. Sağ altta kanal seçme kısmından beIN sports 4'e girin. Yarış birazdan başlayacak bu arada.
Romaa dedi: Hocam ben attığınız üyeliği aldım, Tod üzerinden geçmiş F1 yarışlarını izleyebiliyorum evet, fakat mesela bugünkü yarışı canlı nasıl izleyeceğim? Genişletmek için tıkla... Canlı TV kısmından spora girin. Sağ altta kanal seçme kısmından beIN sports 4'e girin. Yarış birazdan başlayacak bu arada.
Romaa Hectopat Katılım 25 Eylül 2022 Mesajlar 1.113 Çözümler 11 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri 7500F / RX5700 XT / 32GB RAM Cinsiyet Erkek 26 Mayıs 2024 #12 455146 dedi: Canlı TV kısmından spora girin. Sağ altta kanal seçme kısmından beIN sports 4'e girin. Yarış birazdan başlayacak bu arada. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam çözdüm, teşekkür ederim.
455146 dedi: Canlı TV kısmından spora girin. Sağ altta kanal seçme kısmından beIN sports 4'e girin. Yarış birazdan başlayacak bu arada. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam çözdüm, teşekkür ederim.