F1 Pro mu VXE mad r mi?

amolikun

Femtopat
Daha fazla  
bu ikisi arasında kaldım suan kullandığım mouse steelseries rival 3 kablosuza geçmek istediğimden bunları beğendim fiyat olarakta iyiler ama biraz farklılıklar var 3395 sensor var birisinde diğerinde 3950 cok fark edermi cok bilmiyorum bunlar hakkında birşey birde gram farkı var biri 36 diğeri 45-47 gibi birşey 36 mı iyi olur 45 mi bilemedim

Ne kadar hafif o kadar iyi. F1 Pro dediğiniz ATK olan heralde. İkisinin de üzeceğini sanmıyorum.
Teknik anlamda çok ayrıntılı incelemeleri yok iki fareninde. Yani ikisi de teknik olarak çok üst olup 8000Hz desteklese de. 8000Hz iken cidden düzgün çalışıyor mu bilgisi yok.
Boyut olarak hafif farklılar. Ona göre tercihinizi yapın.

birinin sensörü iyi ama ne kadar fark var onu bilmiyorum en yeni cıkan sensörmüs atk f1 deki birinde sensör iyi birinde daha hafif karar veremedim hangisini alsam 9 gramı mı sensörümü tercih etsem

reis başka birine olan cevabını gördümde razer focus pronun sensör değerleri 3395 e göre baya iyi ve ordada razer focus pro 3950 sensörü kullanıyor demissin ben baktımda öyle bise bulamadım bir yardımcı olurmusun eğer öyle ise vxe yerine f1 pro almayı düsünücem 9 gramı tercih etmektense sensörün iyiliğini tercih ederim

Son düzenleme:
Razer PixArt markasının çıkardığı en üst seviye sensörü 2 yıl civarında sadece kendi kullanıyor. Diğer firmalar sonrasında başka ad ile aynı sensörü kullanıyor. PixArt muadili kaliteli sensör yapan tek marka Logitech.
Focus Pro = 3950.
Focus Plus = 3395.

3370 sonrası çıkan hiçbir sensörün arasındaki farkı anlamanız mümkün değil. O yüzden sensörü kağıt üstünde daha iyi diye F1 Pro önermek yanlış olur. MCU olarak ikisi de aynı. Gecikme değeri olarak kağıt üstünde aşağı yukarı aynılar zaten.
Çoğu kişi hafif olduğu için Mad R tercih eder lakin 40 gr ve altındaki farelerin malzeme kalitesi doğal olarak daha kötü oluyor tabi ki.
İki seçenek de üzmez.

eyvallah hocam peki 45 artı 2 gram diyor onu anlayamadım birde 9 gram çok etkilermi işin malzeme kalitesi olarak daha iyi batarya olarakta iyi tek kafama takılan ağırlık ne düşünüyorsun

Skates olmadan falan hesaplıyor bazı markalar. O yüzden 47 diye düşünebilirsiniz. 60 gr fareden 50 gr fareye geçtim. Fark hissetmedim. Abartıyorlar ağırlık meselesini.
bende 77 gram kablolu mousedan gecicem ilk defa alıcam kablosuz o yüzden bu kadar irdeledim kararımı bi tık daha üste gectiğinden dolayı f1 pro dan yana verdim tek aşşağı kalır yanı ağırlığıydı oda cok dert değil dediğine göre ondan alıcam teşekkür ederim sağolasın
birde sen olsan hangisini tercih ederdin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…