Praudh Hectopat Katılım 15 Nisan 2022 Mesajlar 794 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2024 #1 Herkese iyi, sağlıklı günler. F1 TV'den F1 Pro satın almayı düşünüyorum izlemek için fakat almadan önce birkaç sorum olacak. Yıllık paket tarih açısından mı bir yıl geçerli yoksa sezon bitince bitiyor mu? Muhtemelen tarihsel olarak bir yıl ama sormak istedim. Sezonluk paketini göremedim, bulunuyor mu acaba? En uygun fiyatlara nasıl/nereden satın alabilirim? Bilen arkadaşlar yardımcı olurlarsa sevinirim, şimdiden teşekkürler.
Herkese iyi, sağlıklı günler. F1 TV'den F1 Pro satın almayı düşünüyorum izlemek için fakat almadan önce birkaç sorum olacak. Yıllık paket tarih açısından mı bir yıl geçerli yoksa sezon bitince bitiyor mu? Muhtemelen tarihsel olarak bir yıl ama sormak istedim. Sezonluk paketini göremedim, bulunuyor mu acaba? En uygun fiyatlara nasıl/nereden satın alabilirim? Bilen arkadaşlar yardımcı olurlarsa sevinirim, şimdiden teşekkürler.
H Heren45 Decapat Katılım 2 Eylül 2023 Mesajlar 41 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2024 #2 Sanırım mesela 1 senelik satın alınca sezon bitse bile devam ediyor yani evet tarihsel muhtemelen sezonluk paket yok tek F1 Tv üzerinden satın alınıyor başka yerden satılmıyor
Sanırım mesela 1 senelik satın alınca sezon bitse bile devam ediyor yani evet tarihsel muhtemelen sezonluk paket yok tek F1 Tv üzerinden satın alınıyor başka yerden satılmıyor