F1 vs Superman

Micheal_Scofield

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, bu hafta arkadaşımla sinemaya gideceğiz ama filmde kararsızım. İkisinin de puanları yakın. Superman filmi yeni kadrosuyla içime sinmeyip beni F1'e yönlendirse de size sormak istedim. Eğer bu filmleri izlediyseniz bana öneri yaparsanız çok mutlu olurum.

F1'e gitmeni öneririm. Başrol de eski başarılı bir pilot. Kaza yaşıyor hayatı değişiyor travması oluyor. Özellikle o 2.pilotla yarıştığındaki zekice hareketleri stratejilerini izlerken bayağı zevk aldım aksiyon sahneleride iyiydi. Hikaye akışıda güzeldi. Yeni superman filmini pek beğenmedim hem sahne çekimleri olsun supermanin daha güçsüz gösterilmesi olsun. Güçlerini neredeyse kullanamayan bir superman olmuş. IMDb man of Steel'e daha iyi bir puan vermiş ama bence man of Steel daha güzeldi.

Anladım sağ olun görüşleriniz için. Normalde perşembe gidicektik erkenden Online bilet alalım dedik fakat hata sanırım hiçbir fikrim yok gideceğimiz AVM'deki 2 gün art arda bütün koltuklar dolu diyordu. Başka AVM'lerde çoğunlukla boştu ama. Oraya gidince bakacağız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…