Selamlar, Opera tarayıcsından Dosya. T.C.'den bir dosya indiriyorum dosya iniyor ve hemen ardından F1644626256.ZIP böyle bir şey iniyor. Bu bir tek bende mi oluyor? Format falan attım virüs bulaşmıştır diye fakat hala indiriyor. Bu sadece bende mi iniyor? Yoksa herkeste mi iniyor? Virüs mü değil mi? Bilgisi olan veya çözümünü bilen yardımcı olabilir mi? İyi geceler
Bilgim yok ancak tahminim bir reklamdan kaynaklı virüs gibi geliyor.
Virüs programı kullanıyorsanız bir şey olacağını sanmam ancak her seferinde indiriyorsa bir şey bulaşmış olabilir.
Risk almayı sevmeyen bir insan olarak bilgisayarımı tarattıktan sonra formatlardım.
Geçen hafta Discord, Instagram'ım çalındı kişilere link falan atıldı bundan kaynaklı olsa gerek.
Hocam bilgisyarı sıfırla seçeneğinden formatladım fakat tekrar tekrar inmeye devam ediyor.
Geçen hafta Discord, Instagram'ım çalındı kişilere link falan atıldı bundan kaynaklı olsa gerek.
Hocam bilgisyarı sıfırla seçeneğinden formatladım fakat tekrar tekrar inmeye devam ediyor.
Hocam sıfırla seçeneği pek iş yapmıyor ben 1 yıl önce bıraktım onu Full USB ile formatlıyorum. Sizin dediğiniz internetten bir şey indirirken mi başınıza geliyor? Ben her bir şey indirdiğimde o da iniyor.
Bilgim yok ancak tahminim bir reklamdan kaynaklı virüs gibi geliyor.
Virüs programı kullanıyorsanız bir şey olacağını sanmam ancak her seferinde indiriyorsa bir şey bulaşmış olabilir.
Risk almayı sevmeyen bir insan olarak bilgisayarımı tarattıktan sonra formatlardım.
Ayrıca zip dosyasını açmadığınız sürece bilgisayarınızı taratmanıza gerek yoktur. Dosya.tc'nin reklam sitesine yönlendirdikten sonra indirttiği bir dosya sadece.