6 647624518 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Ağustos 2019 Mesajlar 2.241 Makaleler 8 Çözümler 13 14 Kasım 2020 #11 RanopXERmoloto dedi: Hayır. Genişletmek için tıkla... Çıkarabiliyorsanız BIOS pilini çıkarıp bir süre bekledikten sonra yerine takıp tekrar deneyin.
RanopXERmoloto dedi: Hayır. Genişletmek için tıkla... Çıkarabiliyorsanız BIOS pilini çıkarıp bir süre bekledikten sonra yerine takıp tekrar deneyin.
RanopXERmoloto Hectopat Katılım 29 Nisan 2020 Mesajlar 181 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Sihirdar Vadisi Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Freelancer 14 Kasım 2020 #12 beyazkod dedi: Delete tuşunu denedin mi veya neden denemiyorsan bana da bilgi verir misin? Genişletmek için tıkla... Denedim şimdi. Sorun devam ediyor.
beyazkod dedi: Delete tuşunu denedin mi veya neden denemiyorsan bana da bilgi verir misin? Genişletmek için tıkla... Denedim şimdi. Sorun devam ediyor.
gurkanyal Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Haziran 2018 Mesajlar 1.450 Çözümler 13 15 Kasım 2020 #13 RanopXERmoloto dedi: Denedim şimdi. Sorun devam ediyor. Genişletmek için tıkla... Shift tuşuna basarken yeniden başlat'a basın ardından gelen seçenekte diğer seçenkleri seçip UEFI yazan seçeneğe tıkladığınızda BIOS'a yönlendirileceksiniz.
RanopXERmoloto dedi: Denedim şimdi. Sorun devam ediyor. Genişletmek için tıkla... Shift tuşuna basarken yeniden başlat'a basın ardından gelen seçenekte diğer seçenkleri seçip UEFI yazan seçeneğe tıkladığınızda BIOS'a yönlendirileceksiniz.