burk19
Hectopat
- İşlemci
- AMD A8 7650K
Arkadaşlar merhaba. Başlıkta belirttim modeli. BIOS sürümü fd. Technopat kanalından bir video izledim ama aynı ayarlar bende yok. Nasıl VRAM'i Auto yapacağım yardım eder misiniz? 8 GB RAM var ama kullanılabilir 3.45 GB diyor.
www.technopat.net
VRAM ayarlamayı bilen var mı?
Bu anakartın BIOS'unu bilen çıkar mı?
8 GB RAM takılı ama BIOS'ta 4 GB gözüküyor
Merhaba arkadaşlar. Sistemimde 8 GB RAM takılı. Aşağıya ekledim cihaz özelliklerinde 3.45 GB kullanılabilir diyor. Bugün BIOS üzerinden VRAM ayarlayacaktım ama onu da aşağıya ekledim Total Memory size 4 GB diyor. Neden BIOS'ta farklı cihaz özellikleri kısmında farklı gösteriyor? Sistem 64 Bit.
@Recep Baltaş yardımcı olabilir misiniz? Bunu ayarlamam gerek.Arkadaşlar merhaba. Başlıkta belirttim modeli. BIOS sürümü fd. Technopat kanalından bir video izledim ama aynı ayarlar bende yok. Nasıl VRAM'i Auto yapacağım yardım eder misiniz? 8 GB RAM var ama kullanılabilir 3.45 GB diyor.
8 GB RAM takılı ama BIOS'ta 4 GB gözüküyor
Merhaba arkadaşlar. Sistemimde 8 GB RAM takılı. Aşağıya ekledim cihaz özelliklerinde 3.45 GB kullanılabilir diyor. Bugün BIOS üzerinden VRAM ayarlayacaktım ama onu da aşağıya ekledim Total Memory size 4 GB diyor. Neden BIOS'ta farklı cihaz özellikleri kısmında farklı gösteriyor? Sistem 64 Bit.www.technopat.net
Bu anakartın BIOS'unu bilen çıkar mı?
Son düzenleme: