F2P Online Oyun Önerisi

150509

Kilopat
Başlıkta da belirttiğim gibi F2P, arkadaşlarımla oynayabileceğim oyun istiyorum. F2P zorunlu değil ama olursa iyi olur. MOBA önermezseniz sevinirim. Çünkü MOBA'ların %80'inini oynadığımı düşünüyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Team Fortress 2, Paladins, Warframe, SMITE, World of Tanks, S.K.I.L.L., Warface, Survarium, Steel Ocean

F2P olarak bunları önerebilirim, eğer para vermek istediğine karar verirsen haberim olsun listeyi genişletirim.

10-15 TL verebilirim indirim durumunda Rocket League düşünüyorum.
Ucuz oyunlar da önerebilirsiniz ama co-op F2P oyun önerirseniz sevinirim.

10-15 TL verebilirim indirim durumunda Rocket League düşünüyorum.
Ucuz oyunlar da önerebilirsiniz ama co-op F2P oyun önerirseniz sevinirim.

Co-Op F2P olarak Warframe var adam gibi.

İndirimde RUST, Conan Exiles, Rocket League, Town of Salem, Garry's Mod gibi oyunlar bakabilirsiniz. O kadar ucuza anca bunlar çıkar. Bütçenizi 50'ye kadar çıkartabilirseniz ARMA 3 gibi çok kaliteli oyunlara erişebilirsiniz.

teşekkür ederim GMOD bende bulunmakta RUST `u önceden oynadım sonra çok update geldi Rocket Leagueyi düşünüyorum. Bir de TOS(Browser) ücretsiz değil miydi ?

teşekkür ederim GMOD bende bulunmakta RUST `u önceden oynadım sonra çok update geldi Rocket Leagueyi düşünüyorum. Bir de TOS(Browser) ücretsiz değil miydi ?

Browser ücretsiz fakat Steam versiyonunda ek özellikler var.

Peki coop campaign/story oyun bulunmakta mı ?
L4D2 CoD BlackOps 3 ü biliyorum.

Team Fortress 2, Paladins, Warframe, SMITE, World of Tanks, S.K.I.L.L., Warface, Survarium, Steel Ocean

F2P olarak bunları önerebilirim, eğer para vermek istediğine karar verirsen haberim olsun listeyi genişletirim.

TF2 - WoT - Warface oyunlarını kesinlikle oynamak gerek. Warface destek sistemi her ne kadar kötü olsa da oyun gerçekten iyi. (Çok iyi oynuyorum diye hile sanıp, hesabımı kitledi. Warface destek ekibi.)

WoT`un tarzı pek hoşuma gitmedi ranked sistemi mi var yoksa BF gibimi

WoT`un tarzı pek hoşuma gitmedi ranked sistemi mi var yoksa BF gibimi

BF gibi derken ? WoT ilk başta sana sıkıcı gelir ama alışınca keyif alırsın. Oyun çok gelişti... Fizik motoru, ses ve grafik kalitesi çok iyi. Kardeşim çok iyi oynuyor oyunu, zaman zaman bende oynuyorum. Eğlenceli, bir oyun. Oynarken en çok keyif aldığım havan topu atan tanklar, isimlerini bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…