Başlıkta da belirttiğim gibi F2P, arkadaşlarımla oynayabileceğim oyun istiyorum. F2P zorunlu değil ama olursa iyi olur. MOBA önermezseniz sevinirim. Çünkü MOBA'ların %80'inini oynadığımı düşünüyorum.
İndirimde RUST, Conan Exiles, Rocket League, Town of Salem, Garry's Mod gibi oyunlar bakabilirsiniz. O kadar ucuza anca bunlar çıkar. Bütçenizi 50'ye kadar çıkartabilirseniz ARMA 3 gibi çok kaliteli oyunlara erişebilirsiniz.
teşekkür ederim GMOD bende bulunmakta RUST `u önceden oynadım sonra çok update geldi Rocket Leagueyi düşünüyorum. Bir de TOS(Browser) ücretsiz değil miydi ?
teşekkür ederim GMOD bende bulunmakta RUST `u önceden oynadım sonra çok update geldi Rocket Leagueyi düşünüyorum. Bir de TOS(Browser) ücretsiz değil miydi ?
TF2 - WoT - Warface oyunlarını kesinlikle oynamak gerek. Warface destek sistemi her ne kadar kötü olsa da oyun gerçekten iyi. (Çok iyi oynuyorum diye hile sanıp, hesabımı kitledi. Warface destek ekibi.)
BF gibi derken ? WoT ilk başta sana sıkıcı gelir ama alışınca keyif alırsın. Oyun çok gelişti... Fizik motoru, ses ve grafik kalitesi çok iyi. Kardeşim çok iyi oynuyor oyunu, zaman zaman bende oynuyorum. Eğlenceli, bir oyun. Oynarken en çok keyif aldığım havan topu atan tanklar, isimlerini bilmiyorum.