F310 gamepad sol analog gevşedi

Keremkunduk

Hectopat
Daha fazla  
Alalı daha neredeyse 2 ay olmasına rağmen sol analogda bir gevşeme oldu ve analog sağ sola dönebiliyor (hiçbir şeye basmazken aşağı vb. yapanlardan değil analog topunun küçük bir miktar sağa ve sola dönebildiğini düşünün) fakat aynı durum sağ analogda geçerli değil. Ayrıca yine az bir miktarda yukarı da çıkabiliyor. Böyle bir durumda garantiye göndermek dışında ne yapabilirim? Şimdiden teşekkür ederim.

Gamepadı Amazon'dan almayı düşünüyorum memnumusnunuz.

Benim bu başıma gelen olayı saymazsak çok memnunum. Tuşa basma hissi olsun tetik hassasiyeti olsun çok güzel. Tek beğenmediğim tarafı D-pad tuşlarını ayrı ayrı yapmak yerine tek bir düğme olarak yapmışlar fakat herhangi bir zararı yok. Kendi fikrim gönül rahatlığıyla alabilirsiniz. Fakat şunu da belirteyim ben yaklaşık 2 aydır kullanıyorum yani uzun bir deneyimim olmadı. Alınır mı? Derseniz kesinlikle alınır.

Gamepad şu an ne durumda? Sorununuz daha da arttı mı? Aynı sorun bende de oluştu, analog sola sağa dönmeye başladı.

Sorunu neymiş diye bakmak için içini açtım ve analoğun çubuğa girdiği kısmın gevşediğini fark ettim. 1 - 2 katman bant ile dolayıp sonra geri çıkardım sabit durmasını sağlamaya vb. çalıştım ama çok da işe yaramadı. Şu anda hala kullanıyorum, belki garantiye göndermek daha iyi olurdu fakat aşırı rahatsız etmediği ve artmadığı için de uğraşmak istemedim açıkçası.

Sorunu neymiş diye bakmak için içini açtım ve analoğun çubuğa girdiği kısmın gevşediğini fark ettim. 1 - 2 katman bant ile dolayıp sonra geri çıkardım sabit durmasını sağlamaya vb. çalıştım ama çok da işe yaramadı. Şu anda hala kullanıyorum, belki garantiye göndermek daha iyi olurdu fakat aşırı rahatsız etmediği ve artmadığı için de uğraşmak istemedim açıkçası.

Bende içini açıp ucuna kağıt sıkıştırdım bu sefer yerinden çıkmasını çözdüm ama hala sağa sola dönüyor. Logitech'e mail attıp derdimi anlattım, talep oluşturdular. Adresde gönderdim cevap bekliyorum, belki yenisini gönderirler.

Kronik sorun belli ki pek üstüne gitmemek lazım, daha da bozmayalım. :)

Geri dönüş yaparlarsa beni de bilgilendirirseniz sevinirim, yenisini gönderirlerse hiç fena olmaz :)
Selamlar hocam. Ben de ikinci el olarak F310 aldım. Dediğiniz gibi sol analogda, sağa ve sola doğru gevşeme durumu var. Satın aldığım kişi 6 ay önce almış ve çok az kullandığını belirtti. Sizin şuanki durum nedir? Sorun arttı mı?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı