F310 mu F710 mu ?

CINCHKN

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar 5-10 güne kadar vatandan bu iki gamepadden birini alacagım ve arada 60 TL gibi bir fark var. Direk F310 alayım mı yoksa F710 aradaki farka deger mi ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam F710 al geç. Harika cihaz. Farkına değer emin ol. 2 tane aldım kaç sene önce, fiyatı hala inmedi, zam bile geldi. Tuşları yumuşak ve güzel, ele tam oturuyor. Şarjı ortalama oyunla aylarca gidiyor. (Kaliteli pil şart) 2 adet vardı, PS4 aldım diye sattım. İçinden uzun alıcı kablosu da çıkıyor, istediğin yere koyabilisin.

PC'nin başında oynayacaksan 310 gayet iyidir. Bende 710 var ancak pcyi televizyona bağlayıp kanepeden oynadığım zamanlar da olduğu için kablosuz tercih ettim. Pili kullanma konusunda çok cimri. Süresini hesaplamadım ama pili ne zaman aldığımı/şarj ettiğimi unutuyorum bazen. Ben F710'u sahibinden sitesinden 85 liraya almıştım. Elime geldiğinde 1 sene daha garantisi vardı. Ne olur ne olmaz diye sağ ve sol tetiklerin yanında sağ ve sol analogları değiştirttim. Ufak tefek kılcal çizikleri dert etmezsen benim gibi alabilirsin.

Bu da blogumda yazdığım inceleme yazısı: Logitech F710 İncelemesi

Almışkan F710 al, ben iki sene önce F310 almıştım ama şimdi keşke 710 alsaymışım diyorum uygun bir şey bulursam geçeblirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…